ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έχω συμβόλαιο με την Άρσεναλ»

Τίποτα… καινούριο αναφορικά με το μέλλον του δεν δήλωσε ο Έκτορ Μπεγερίν, ο οποίος επεσήμανε πως μετά από κάποιες μέρες διακοπών, θα επιστρέψει στην Άρσεναλ με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο. 

Τίποτα... καινούριο αναφορικά με το μέλλον του δεν δήλωσε ο άσος της Άρσεναλ, Έκτορ Μπεγερίν, ο οποίος επεσήμανε πως μετά από κάποιες μέρες διακοπών, θα επιστρέψει στους «κανονιέρηδες» με τους οποίους διατηρεί συμβόλαιο. 

Άγνοια για οποιαδήποτε εξέλιξη μπορεί να υπάρξει στην καριέρα του (ενδιαφέρεται η Μπατσελόνα), δήλωσε ο Έκτορ Μπεγερίν, μετά τον χαμένο τελικό για την εθνική Ισπανίας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ-21, από τη Γερμανία. 

Ο άσος των «κανονιέρηδων» επεσήμανε πως στην παρούσα φάση σκέφτεται τις διακοπές και τις στιγμές ξεκούρασης που θα απολαύσει, πριν επιστρέψει στο Λονδίνο για την προετοιμασία της Άρσεναλ. 

«Έχω συμβόλαιο εκεί, πρέπει να δηλώσω παρών στην Άρσεναλ. Τώρα ήρθε η στιγμή να περάσω καλά με τους συμπαίκτες μου στην Ισπανία για μερικές μέρες, να απολαύσω στιγμές με την οικογένειά μου, να έχω ένα μικρό διάλειμμα και μετά θα δούμε τα υπόλοιπα τη νέα σεζόν», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

 

Πηγή:england365.gr

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση