ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ωρα Λουξεμβούργου

Στην πρωτεύουσα του Μεγάλου Δουκάτου Λουξεμβούργο θα βρίσκεται την Πέμπτη η Εθνική ομάδα Γυναικών για να συμμετάσχει στην τελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Μικρών Κρατών Ευρώπης Γυναικών.

Οι κοπέλες του Πέτρου Παστσιά θα δώσουν αγώνες σε τρίτη διοργάνωση το τελευταίο δίμηνο αφού προηγήθηκαν οι αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Βαρσοβία και αμέσως μετά οι Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης στο Σαραβάλε του Σαν Μαρίνο. Η Εθνική τα πήγε περίφημα κατακτώντας την 5η θέση στη Βαρσοβία και το χρυσό στους ΑΜΚΕ.

Η Εθνική παρά τις απουσίες των Κατερίνας Ζακχαίου, Ιωάννας Λεωνίδου και Βερόνικα Χουντίμα στοχεύει το χρυσό έχοντας ω βασικές αντιπάλους τις ομάδες των Ισλανδίας, Λουξεμβούργου και Νησών Φαρόε. Στην τελική φάση συμμετέχει και η Σκωτία.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα είναι βαρυφορτωμένο αφού στην πρεμιέρα των αγώνων την Παρασκευή 23 Ιουνίου η Εθνική αντιμετωπίζει στις 14:00 ώρα Κύπρου τα Νησιά Φαρόε και στις 20:00 το Λουξεμβούργο. Το Σάββατο στις 18:00 παίζουμε με την Σκωτία και την Κυριακή 25 Ιουνίου στο φινάλε αντιμετωπίζουμε στις 17:00 την Ισλανδία.

Ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X
X