ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το βλέμμα στο μέλλον

Με το αργυρό μετάλλιο επέστρεψε από το Σαν Μαρίνο η Εθνική Ανδρών όπου συμμετείχε στους 17ους ΑΜΚΕ του Σαν Μαρίνο. Η ομάδα μας χάνοντας τον αγώνα από το Λουξεμβούργο με 3-2 οδήγησε την ομάδα μας στη δεύτερη θέση του τουρνουά πετόσφαιρας.

Ο τρόπος που χάθηκε ο αγώνας έφερε πικρία στην ομάδα, αλλά και σε όλη την αποστολή της κυπριακής ομάδας, αλλά στα ενδότερα της Εθνικής δεν θεωρούν ότι απέτυχαν στο κρατίδιο που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από την Ιταλία.

Ο καθ ‘ύλην αρμόδιος κόουτς της Εθνικής Ανδρών Βαγγέλης Κουτουλέας μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ απέβη σε απολογισμό της τριπλής υποχρέωσης που είχε η Εθνική τον Μάϊο και εμφανίστηκε ικανοποιημένος. Όπως είπε, η ήττα από το Λουξεμβούργο «μας πείραξε με τον τρόπο που χάσαμε ενώ προηγούμασταν με 2-0 και χάσαμε στο πέμπτο σετ 23-25. Θεωρώ ότι εάν παίζαμε άλλες 16 φορές με το Λουξεμβούργο δεν θα χάναμε».

Όσον αφορά στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κάρλοβυ Βάρυ σταθήκαμε περίφημα, αφού κερδίσαμε την Βόρειο Ιρλανδία, ενώ χάσαμε από τη Σουηδία στα σημεία ενώ σταθήκαμε άριστα απέναντι σε Φινλανδία και Ισπανία.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στο μέλλον και στα μέσα του μήνα θα πραγματοποιηθεί καμπ στη Λευκωσία με παίκτες που θα στελεχώσουν την προεθνική Εφήβων.

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΟΠΕ

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση