ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tην «έσπρωξε στον γκρεμό»

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ – ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ 1-3 (25-21, 17-25, 23-25, 14-25)

Το ΘΟΙ Αυγόρου έκανε την 16η αγωνιστική – δεύτερη της δεύτερης φάσης, το αποφασιστικότερο βήμα για τη σωτηρία. Την Τρίτη μέσα στη Σάλα Δερύνειας επικράτησε με ανατροπή της Αναγέννησης με 1-3 σετ και ξέφυγε 10 βαθμούς από τις «πράσινες» και την 8η θέση που οδηγεί στη Β Κατηγορία. Παράλληλα, η ομάδα του Αυγόρου ανέβηκε στη δεύτερη θέση του Ομίλου διαβάθμισης με 14 βαθμούς. Η Αναγέννηση έχασε τον καθοριστικό αγώνα αφού δεν διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα που εξασφάλισε κερδίζοντας το πρώτο σετ και τέσσερεις αγωνιστικές πριν από το τέλος είναι σε πολύ – πολύ δυσμενή θέση.

Την ψυχολογία με το μέρος της κατάφερε να φέρει η Αναγέννηση που στο μεγάλο ντέρμπι κέρδισε το πρώτο σετ 25-21 σε 24 λεπτά και προηγήθηκε με 1-0 σετ. Το ΘΟΙ έχασε την επαφή με το σκορ στα τελικά στάδια του σετ.

To ΘΟΙ αντέδρασε άμεσα στο ντέρμπι σωτηρίας και κέρδισε το δεύτερο σετ 17-25 ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το ΘΟΙ επιβλήθηκε σε καθοριστικά σημεία επικρατώντας σε 23 λεπτά.

Το αποφασιστικό βήμα για τη νίκη έκανε το ΘΟΙ Αυγόρου στο τρίτο σετ. Η ομάδα του Λ. Νοβάκοφ επικράτησε με 23-25 μετά από «μάχη» 26 λεπτών και ανέτρεψε τα δεδομένα.

Με όλη του την άνεση, αφού η ανατροπή του πρόσφερε «φτερά» το ΘΟΙ κέρδισε το τέταρτο σετ με 14-25 σε 22 λεπτά και έγραψε το 1-3.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ(I. ΚΟΥΜΗΣ):Ειρ. Λουκά, Σιμμόνια, Χατζηθωμά, Σομπόλ,Γκρίμπαν, Αντωνίου – Λίμπερο: Tρισόκκα – Αλλαγές: Μ. Λουκά.

ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (Λ. ΝΟΒΑΚΟΦ):Χατζηκωνσταντίνου, Φόρτες, Λεγκρός,Κάρυου, Κάμπος, Μιχαήλ – Λίμπερο: Παπαδοπούλου. – Αλλαγές: Νικόλα, Χαραλάμπους.

Ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

X