ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλυτη και στη Δερύνεια η Ανόρθωση

Η Αναγέννηση παρά την προσπάθειά της δεν φάνηκε ανταγωνιστική

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

ΣΑΛΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 0-3 (14-25, 15-25, 12-25)

Η Ανόρθωση συνέχισε την αλάνθαστη πορεία της στη Δερύνεια. Η «Μεγάλη Κυρία» παίζοντας με απόλυτη σοβαρότητα ξεπέρασε το δύσκολο εμπόδιο της Αναγέννησης και με 24 βαθμούς βρίσκεται στην κορυφή ενώ έχει στο χέρι άλλο ένα αγώνα.

Η ομάδα του Μπόσκοβιτς ουδόλως επηρεάστηκε από τη διπλή αναβολή της περασμένης εβδομάδας του αγώνα με την RoboMarkets ΑΕΛ. Η Αναγέννηση παρά την προσπάθειά της δεν φάνηκε ανταγωνιστική.

Η Ανόρθωση ήταν πολύ σοβαρή και έβαλε βάσεις νίκης στα δυο πρώτα σετ αφού επιβλήθηκε 25-14 σε 25 λεπτά στο πρώτο σετ και 25-15 σε 22 λεπτά στο δεύτερο σετ απέναντι στην Αναγέννηση που δεν είχε τις ανάλογες απαντήσεις. Στο τρίτο σετ ο αγώνας «άνοιξε» με τους δυο προπονητές να δοκιμάζουν και τις παγκίτισσες αλλά την Ανόρθωση να κερδίζει 25-12 σε 17 λεπτά και τον αγώνα με 3-0 σετ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ(Ι. ΚΟΥΜΗ): Αντωνίου, Σομπόλ, Ειρ. Λουκά, Σάντζεθ, Γκρίμπαν, Χατζηθωμά. Αλλαγές: Νικολάου, Φελλά, Παπαλεοντίου, Ειρ. Λουκά.

AΝΟΡΘΩΣΗ (ΑΛ. ΜΠΟΣΚΟΒΙΤΣ): Βασιλείου, Κιγιάκοβα, Ράντονιτς, Σταυρινίδου, Χαραλάμπους, Καετάνο. – Αλλαγές: Kακουρή, Σιακίδου, Ριαλά, Χριστοδούλου.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X