ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Η αρχηγός της ΑΕΛ στο βόλεϊ Δέσποινα Κωνσταντίνου ήταν καλεσμένη στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τον Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου.

Η αρχηγός της πετοσφαιρικής ΑΕΛ είπε αρκετά ενδιαφέροντα... 

Αρχικά, μίλησε για την χθεσινή νίκη επί της ΑΕΚ:
«Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι που θα έπρεπε να κερδίσουμε. Μπήκαμε δυνατά, γιατί είχαμε κάποια προβλήματα το τελευταίο διάστημα και πήραμε αυτό που θέλαμε. Τώρα, υπάρχουν τρία παιχνίδια και στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για την διακοπή που έρχεται:
«Το βλέπω θετικά γιατί θα δουλέψουμε με τον νέο μας προπονητή, σιγά σιγά δένουμε σαν ομάδα και η διακοπή θα μας βοηθήσει»

Για το αν είναι έτοιμη μετά τον τραυματισμό της:
«Είμαι σχεδόν 100 τοις εκατό έτοιμη, ξεκίνησα σιγά σιγά τα παιχνίδια μετά από δύο μήνες και αυτές οι μέρες θα μου κάνουν καλό»

Για το τι έχει κερδίσει από το βόλεϊ τόσα χρόνια:
«Από το βόλεϊ έχω κερδίσει πολύ καλούς φίλους, έχω κάνει μια οικογένεια, από τον καιρό που ήμουνα μικρή γνώρισα και τα καλά και τα κακά του αθλητισμού. Έχω φτιάξει μια οικογένεια από το βόλεϊ».

Για τον αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα:
«Στόχος είναι να πάμε και να κερδίσουμε για να πάρουμε το πρωτάθλημα, είμαστε έτοιμες πια θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε».

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση