ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανεβαίνει και απειλεί!

Παίζοντας με ιδιαίτερη προσοχή ο Sabbianco Απόλλων κέρδισε την Τρίτη στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» την Ολυμπιάδα Ν. με 0-3 και μείωσε στους τέσσερεις βαθμούς τη διαφορά του από την πρωτοπόρο BetOnAlfa ΑΕΛ.
Με πάθος και ένταση άρχισε ο Sabbianco Απόλλων τον αγώνα. Στο πρώτο σετ οι «γαλάζιες» δεν ήθελαν να μπουν σε περιπέτειες και κέρδισαν πολύ άνετα με 09-25. Η Ολυμπιάδα δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τα δεδομένα που βρήκε ενώπιόν τους αφού η ομάδα του Γ.Γιαπάνη σταμάτησε τις Νίστρομ, Κις.

Στο δεύτερο και τρίτο σετ η ομάδα του Χρ. Πούλλακκου ήταν πολύ ανταγωνιστική πάλεψε σαν ίσος προς ίσον τον αγώνα, αλλά οι Λεμεσιανές χάρις την κλάση των παικτών τους και την εμπειρία τους πήραν τα σετ με 17-25 και 16-25 κερδίζοντας τον αγώνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. (Xρ. Πούλλακκος): Χαραλάμπους, Εφ. Πέτρου, Κις, Νίστρομ, Φ. Ιωάννου, Χατζηχαραλάμπους –Λίμπερο: Ψιλογένη.


SABBIANCO ΑΠΟΛΛΩΝ (Γ. Γιαπάνης): Λαβρούκ, Ιορδάνους, Σπύρου, Χουντίμα, Μανίταρου, Ανγκούλο –Λίμπερο: Λεωνίδου.

Πρώτη νίκη για την Αναγέννηση

 

Tεχν. Σχολή Αυγόρου: ΘΟΙ ΑΥΓ. – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ. 2-3 16-25,25-21, 25-18, 18-25, 11-15

Την πρώτη της νίκη, έστω και εάν της πρόσφερε δίποντο πέτυχε η Αναγέννηση Δ. η οποία μέσα στο Αυγόρου κέρδισε το ΘΟΙ στο ντέρμπι των Κοκκινοχωριών με 2-3 σετ. Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος και οποιαδήποτε ομάδα μπορούσε να τον κερδίσει.


Η ομάδα της Αναγέννησης Δερύνειας μπήκε πάρα πολύ καλά στον αγώνα και αιφνιδίασε τις γηπεδούχες. Μοιραία έλεγξε τον αγώνα και κέρδισε το σετ με 16-25 σχετικά εύκολα. Το ΘΟΙ δεν κατάφερε να σταματήσει τα ατού των «πρασίνων με τον ανατέλλοντα ήλιο».

«Άλλος αγώνας» έγινε στο δεύτερο σετ. Το ΘΟΙ ανασυντάχθηκε, μπήκε πολύ δυνατά και έδειξε ότι ήθελε το σετ. Την ίδια ώρα η Αναγέννηση ήταν το ίδιο καλή όπως το πρώτο  και αναπόφευκτα ο αγώνας μετατράπηκε σε ντέρμπι. Το ΘΟΙ κατάφερε να κερδίσει με 25-21 και να ισοφαρίσει τον αγώνα σε 1-1.

Οι «μελανόλευκες» του Νοβάκοφ πήραν ψυχολογική ώθηση μετά την ισοφάριση, κάτι που φάνηκε στο τρίτο σετ. Παίζοντας μυαλωμένα κέρδισαν τις κρίσιμες μάχες και κατόρθωσαν να κλείσουν το σετ με 25-18. Η Αναγέννηση πάλεψε, αλλά κάτι της έλειπε στα τελικά στάδια του σετ με αποτέλεσμα να της ξεφύγει το σετ.

Η Αναγέννηση έδειξε ότι είχε ακόμα σφυγμό. Στο τέταρτο σετ ήταν εντυπωσιακή και παίζοντας όπως έδειξε ότι μπορεί δεν άφησε περιθώρια στις γηπεδούχες .Οι Δερυνειώτισσες πήραν το σετ με 18-25 και ισοφάρισαν σε 2-2 οδηγώντας τον αγώνα στο τάι – μπρέικ.

Στο ται – μπρέικ οι «πράσινες με τον ανατέλλοντα ήλιο» είχαν περισσότερα ψυχικά αποθέματα και πήραν το σετ με 11-15 και τον αγώνα με 2-3 σετ.

 

 ΘΟΙ AΥΓΟΡΟΥ (Λ. Νοβάκοφ): Χαραλάμπους, Χρυσάνθου, Όθωνος, Τζανουδάκη, Μιχαήλ, Χρίστου – Λίμπερο: Κούτα.

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Δ. Οικονόμου, Ευσταθίου, Αντωνίου, Δημητρίου, Φέντορτσιουκ, Ειρ. Λουκά –Λίμπερο: Xριστοφή.

Ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

ΑΠΟΛΛΩΝ: Τελευταία Ενημέρωση