ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Aπέναντι στην «αρκούδα» για την καταξίωση η Ομόνοια

Η ομάδα του Σάββα Σάββα θα βρεθεί στο Belgorod την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου και θα προπονηθεί στη Σάλα που θα διεξαχθεί ο αγώνας

Για το ευρωπαϊκό ταξίδι καταξίωσης ταξιδεύει τη Δευτέρα η Ομόνοια. Στην ρωσική πόλη Belgorod θα αντιμετωπίσει την ρωσική Belogorie για το κυρίως ταμπλό του CEV Challenge Cup Ανδρών. Ο αγώνας είναι ορισμένος την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00 ώρα Κύπρου στη Σάλα «Sports Palace Kosmos» της ομώνυμης πόλης.

Η ομάδα του Σάββα Σάββα θα βρεθεί στο Belgorod την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου και θα προπονηθεί στη Σάλα που θα διεξαχθεί ο αγώνας. Η επιστροφή στην Κύπρο είναι προγραμματισμένη την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου.

Απέναντι στην «αρκούδα», περσινή νικήτρια της διοργάνωσης, η Ομόνοια θέλει να φανεί απόλυτα ανταγωνιστική τόσο στην Ρωσία όσο και στον επαναληπτικό του Σταδίου «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2018. Η Ομόνοια δεν φοβάται τα εκτός έδρας παιχνίδια όπως έδειξε τον περασμένο μήνα και τη διπλή νίκη πρόκριση στην Κροατία επί της Mladost.

Στην Ρωσία θα ταξιδέψουν οι: 1. Aχ. Πετρακκίδης, 2.Γ. Σπανός, 3. Σ. Πετρακκίδης, 5. Λέο Μιράντα, 7.Ν. Ελευθερίου, 9. Χρ. Αντωνιάδης, 10. Αντ. Χριστοφή, 11. Χρ. Προδρόμου, 12. Αγγ. Αλεξίου, 13. Ρεϊνάλντο, 18. Μπρούνο Άλβες.

Μοναδικός απόντας θα είναι ο λίμπερο της ομάδας Γιώργος Πλατρίτης που τραυματίστηκε στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Ως εκ τούτου, ο κόουτς Σάββας Σάββα θα προβεί σε δοκιμές και θα λάβει τις αποφάσεις του μέχρι και την Τρίτη.

Τον κ. Σάββα θα συνοδεύσουν οι Πάρις Παρτασίδης, Μιχάλης Ζαχαρία και η στστιστικολόγος Ζανέτ Τζωρτζή – Σωκράτους.

Η Belogorie Belgorod δήλωσε στη CEV τους: 1. Al. Obmochaev, 2. J.G. Perrin, 3.S.Bagrey, 4.N. Petric, 7. A. Semytchev, 8.P. Tetyuckin, 11. R.Poroschin, 13. Al. Safonov, 14. R. Khanipov, 15.D. Zemchenok 16. Al. Gutsalyk, 17.V. Golubev, 18.Eg. Sidenko. Προπονητής είναι ο Σλόμπονταν Κόβατς.

Πηγή: volleyball.org.cy

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X