ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποφασισμένη για την πρόκριση στους 16

Όλα για την πρόκριση στη φάση των 16 του CEV Cup Ανδρών θέλει να τα δώσει η Ομόνοια. Η ομάδα του Σάββα Σάββα υποδέχεται την Τρίτη στις 20:00 «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» την σερβική OK Novi Pazar στον επαναληπτικό του 0-3 που έχασε στη Σερβία στις 08 Δεκεμβρίου.

Το εγχείρημα των «πρασίνων» απέναντι σε μια σερβική ομάδα δεν είναι καθόλου εύκολο αλλά θα προσπαθήσουν τον αγώνα σετ με σετ και να διεκδικήσουν την πρόκριση στο χρυσό σετ. Άλλωστε, τα δεδομένα δεν θα είναι τα ίδια ε αυτά της 8ης Δεκεμβρίου, αφού οι «πράσινοι» θα έχουν την κερκίδα με το μέρος τους.

Ο Σάββας Σάββα προετοίμασε ιδανικά την ομάδα του, ενώ γνωρίζει άριστα πλέον το παιχνίδι των Σέρβων.
Ενόψει του αγώνα η Ομόνοια θα παραταχθεί με τους: 1. Αχιλλέας Πετρακκίδης, 2. Κύπρος Καπνίσης, 3. Σωτήρης Πετρακκίδης, 5. Γκρέγκορι Πέτερς, 6. Δημήτρης Αποστόλου, 8. Κωνσταντίνος Παφίτης, 9. Αντριάνο Λαμπ, 10. Κυριάκος Αδάμου, 11. Ροντρίγκο Ντα Σίλβα, 12. Άγγελος Αλεξίου, 15. Μαρίνος Παπαχριστοδούλου, 18. Πάουλο Μαρσέλο Φερέϊρα .

H Η Ok Novi Pazar δήλωσε στη CEV ενόψει των αγώνων και βρίσκεται στην Κύπρο με την ακόλουθη σύνθεση: 3. Στρέσκο Ρίστιτς, 4.  Χασάν Zάτριτς, 5. Ντούσαν Λόπαρ,, 6. Άλντιν Όκοβιτς, 7.Μπέντζαμιν Ντάτσα, 9. Λούκα Ζόρματς, 10. Έλβιρ Ζούκοβιτς, 11. Μάρκο Μπόζοβιτς. 12. Χάμζα Ζάτριτς, 13. Μάρκο Ραντοσάβλιεβιτς, 14. Αλεξάνταρ Σίμιτς, 15. Ιρφάν Χάμζαγκιτς.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι: Toni Ivkovic από την Κροατία και Elsanolaah Rejaevan από τη Γαλλία.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση