ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεκίνησε νικηφόρα ο ΟΣΦΠ κόντρα στην Ομόνοια

Η διαφορά ήταν στην ετοιμότητα των «ερυθρολεύκων»

Ο Ολυμπιακός μπήκε νικηφόρα στο 2016 Cyprus International Volleyball Τournament αφού κέρδισε την Ομόνοια στο  Στ. «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» με 0-3 σετ.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι και πιο έτοιμοι από την Ομόνοια που αγωνίστηκε χωρίς τον Βραζιλιάνο Ροντρίγκο.

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στα αρχικά στάδια με τον Ολυμπιακό χάρης στον Τσούπκοβιτς να ξεφεύγει με 04-07, αλλά η Ομόνοια να αντιδρά και να ισοφαρίζει 07-07.

Στα μέσα του σετ οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν και αφού υπερίσχυσαν στο φιλέ προηγήθηκαν με 11-16. Ο Ολυμπιακός πήρε τα ηνία του σετ και κατόρθωσε να διατηρήσει τη διαφορά ασφαλείας κερδίζοντας το πρώτο σετ με 17-25 κάνοντας το 0-1 στα σετ.

Με ανατροπή  άρχισε το δεύτερο σετ, αφού ο Ολυμπιακός με κορυφαίο τον Ντάφ έδειχνε να ελέγχει τον αγώνα και να προηγείται με 07-05. Η Ομόνοια αντέδρασε και αφού προσαρμόστηκε στο ρυθμό του αγώνα προηγήθηκε με πλασέ του πασαδόρου Αντριάνο Λάμπ ,με 10-08.

Οι «πράσινοι» συνέχισαν να είναι καλύτεροι και προηγήθηκαν 13-10. Κάπου εκεί ο Ολυμπιακός αντέδρασε και προηγήθηκε 15-16. Η Ομόνοια συνέχισε να βρίσκεται κοντά στο σκορ μέχρι το 19-20, αλλά στα τελικά στάδια του σετ οι «ερυθρόλευκοι» ανέβηκαν και αφού πήραν διαφορά τεσσάρων πόντων 19-23 κέρδισαν με 20-25 και προηγήθηκαν με 0-2 σετ.

Ανώτερος ο Ολυμπιακός στο τρίτο σετ προηγήθηκε με 01-04 και παρά την αντίδραση της Ομόνοιας διατήρησε την υπέρ του διαφορά στους τρεις πόντους 05-08. Η ομάδα του Φλάβιο Γκουλινέλι έλεγξε πλήρως τον ρυθμό και τέλειωσε αρκετούς πόντους με τον Αγκάμεζ. Συνέπεια τούτου να εξασφαλίσει διαφορά έξι πόντων 11-17. Τελικά, πήρε το σετ με 17-25 Κι τον αγώνα με 0-3 σετ.

Ομόνοια (Σ. Σάββα): Α. Πετρακκίδης, Παφίτης, Αλεξίου, Αδάμου, Λαμπ, Παπαχριστοδούλου. Λίμπερο –Αλλαγές :Αποστόλου, Καπνίσης.

Ολυμπιακός Π. (Φλ. Γκουλινέλι):Νταφ, Αβερκκίου, Φιλίποφ, Κοκκινάκης, Αγκάμεζ, Τσούπκοβιτς – Γκούζντα Λίμπερο., Αλλαγές: Δημητριάδης, Ρουμελιωτάκης

ΟΜΟΝΟΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X
X