ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Συνεχίζει ο αρχηγός

Νέο συμβόλαιο με τον 35χρονο λίμπερο, που θα ηγηθεί και της νέας προσπάθειας

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την ανανέωση την συνεργασίας του με τον 35χρόνο λίμπερο και αρχηγό της ομάδας Παντελή Παντελή.

Η ανακοίνωση

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση την συνεργασίας του με τον 35χρόνο λίμπερο και αρχηγό της ομάδας Παντελή Παντελή.

Ο Παντελή ανδρώθηκε στις ακαδημίες του Φοίνικα Πύλας, ενώ για πολλά χρόνια αγωνιζόταν στην Ελλάδα με τα χρώματα της ΓΕΗ Ηρακλείου. Μεταπήδησε στον ΑΠΟΕΛ το 2012 όταν επαναλειτούργησε το τμήμα πετόσφαιρας και τη βοήθησε (ως ακραίος τότε) να ανέλθει στην Α’ κατηγόρια. Εδώ και μια 7ετία (με μόνη εξαίρεση την σεζόν 2014-15, όπου αγωνίστηκε στην Αναγέννηση Δερύνειας) αποτελεί μόνιμο στέλεχος της πετοσφαιρικής ομάδας μας και από πέρυσι αρχηγός.

Η οικογένεια του ΑΠΟΕΛ εύχεται στον Παντελή κάθε επιτυχία με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα και φέτος να πανηγυρίσει τίτλο.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνας Σεβέρης δήλωσε: «Ο Παντελής είναι ο μοναδικός παίκτης που συνεχίζει σχεδόν ανελλιπώς από το 2012. Τον εκτιμώ ιδιαιτέρα διότι ήταν από τους παίκτες που έσπευσαν να με βοηθήσουν το 2012 όταν ανέλαβα την επαναλειτουργία του τμήματος και είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν στην ομάδα παίχτες που έχουν ζήσει την ομάδα σε πολλές και διαφορές στιγμές και καταστάσεις. Θέλω να κάνω ειδική αναφορά και στο γεγονός πως ο Παντελής ουδέποτε μπήκε στη διαδικασία διαπραγμάτευσης των συμβολαίων και ούτε ζήτησε ποτέ το οτιδήποτε. Είναι από τους ελάχιστους αθλητές που αγωνίζονται επειδή αγαπούν την ομάδα και το άθλημα, βάζοντας το οικονομικό σε δεύτερη μοίρα».

Με τη σειρά του ο Παντελή υπογράμμισε: «Θέλω να ευχαριστήσω το ΔΣ του Σωματείου και ιδιαιτέρως τον Ζήνωνα Σεβέρη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που θα συνεχίσω στην ομάδα για ένα ακόμη χρόνο. Πέρυσι κάναμε ένα μικρό βήμα προς τα πάνω και αυτό θέλουμε να το διατηρήσουμε. Να κάνουμε και φέτος αυτό το βήμα παραπάνω, το βήμα που θα μπορέσει να φέρει το τμήμα σε τροχιά τίτλων. Ένας τίτλος είναι κάτι που μας λείπει πολύ και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να το πετύχουμε».

Τα νέα του ΑΠΟΕΛ είναι μια χορηγία της Ελληνικής Τράπεζας

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X