ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αυτή ήταν Ανόρθωση

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ. – ΑΝΟΡΘΩΣΗ 1-3 (30-28 23-25, 17-25, 19-25)

Εντυπωσιακή η «Μεγάλη Κυρία» στη Σάλα Δερύνειας κέρδισε την Αναγέννηση Δερύνειας με 3-1 σετ και έβαλε κυριολεκτικά «φωτιά» στην τετράδα. Η Αναγέννηση υποχώρησε στην τέταρτη θέση με τρίτο πλέον το ΑΠΟΕΛ, ενώ η Ανόρθωση με 14 βαθμούς ελπίζει ότι θα προλάβει στο τσακ την τετράδα.

Mεγάλο παιχνίδι έγινε στο πρώτο σετ μεταξύ δυο διψασμένων για τρίποντο, αλλά η Αναγέννηση κατάφερε σε σετ θρίλερ να κερδίσει 30-28 και να προηγηθεί 1-0.

Στην απόλυτη ισορροπία και το δεύτερο σετ, αλλά την Ανόρθωση να χαμογελά κερδίζοντας με 25-23 ισοφαρίζοντας σε 1-1 το ντέρμπι.

Η Ανόρθωση ήταν εντυπωσιακή στα άλλα δυο σετ και κέρδισε 25-17 και 25-19 μια μέτρια Αναγέννηση εξασφαλίζοντας το τρίποντο με 3-1 σετ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡ.(Γ. ΜΕΛΚΑ): Φελάχογλου, Κοσλόφσκι, Τοντόροβιτς, Καραγιάννης, Αργκίλαγος, Αποστόλου – Λίμπερο: Παπαϊωάννου. – Αλλαγές: Στέκας, Τόφιας, Πέτρου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ (Γ.ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Κοντός, Χριστοφόρου, Παγιάν, Ερέρα, Στρουγκάρεβιτς, Αμπουϊλα – Λίμπερο 1: Χαραλαμπίδης, Λίμπερο 2: Μιλτιάδους. – Αλλαγές: Χρυσοστόμου, Σαββίδης.

Ιστοσελίδα ΚΟΠΕ

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X