ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Την «βύθισε»

Εντυπωσιακή απ' την αρχή η Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π. πέτυχε την πρώτη της νίκη και πήρε ανάσα

Την πρώτη της νίκη πέτυχε στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Ανδρών η Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν. Παραλιμνίου. Οι «βυσσινί» κέρδισαν στο Γήπεδο Παραλιμνίου την ΑΕ Καραβά με 3-0 στο ντέρμπι της ουράς και την «βύθισαν» στην κυριολεξία. Η ομάδα του Παραλιμνίου πέτυχε την πρώτη της νίκη και πήρε ανάσα.

Εντυπωσιακή αρχή για την Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π. που με συνοπτικές διαδικασίες «καθάρισε» το πρώτο σετ 25-13 σε 26΄. Στο δεύτερο σετ η ομάδα της ΑΕ Καραβά που έπαιξε χωρίς τον Αντώνη Χριστοφή βελτιώθηκε και ο αγώνας απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον (21-19), αλλά οι «βυσσινί» κατόρθωσαν να κερδίσουν 25-21 σε 27’ και να βάλουν βάσεις νίκης 2-0 σετ.

Η μορφή του τρίτου σετ άλλαξε. Η ΑΕ Καραβά τα έδωσε όλα, ενώ η Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π. ήταν σταθερή. Η ομάδα του Παραλιμνίου πήρε ελαφρύ προβάδισμα όμως προοδευτικά οι δυο ομάδες συμβάδιζαν 17-17. Οι «βυσσινί» ξέφυγαν 21-17, αλλά με το δικό τους σερί 00-03 η ΑΕ Καραβά μείωσε 21-20. Ωστόσο, οι παίκτες του Ρουμελιώτη επανήλθαν κερδίζοντας 25-22 σε 27’ και τον αγώνα 3-0 σε 80’

Υπεραγορά Κόκκινος Ε.Ν.Π.-(Ν. ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ): Milkov, Στέκας, Cubrilo, Stevovic, Νascimento, Παπέττας – Λίμπερο: Ελευθερίου. – Αλλαγές: Πέτρου, Παπανδρέου.

AE KAΡΑΒΑ (MOLCHANOV): Ramma, Παναγιωτίδης, Rodolpho, Μιλτιάδους, Kaminski, Φιλοκράτους – Λίμπερο: Χατζηδαμιανού.

ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X