ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αρχίζει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley U19

Αρχίζει την Τετάρτη– Η Κύπρος μετέχει με τέσσερις ομάδες

Τις πύλες του ανοίγει  την Τετάρτη το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley U19 στη Λάρνακα που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 31 Ιουλίου στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν 51 ομάδες ανδρών και 51 ομάδες γυναικών, που θα εκπροσωπήσουν χώρες από όλο τον πλανήτη.

Η FIVB θα εκπροσωπηθεί από 5 στελέχη της. Τον Τεχνικό αγώνων, τον Υπεύθυνο των διαιτητών, τον Εκπρόσωπο τύπου, τον Ιατρό των αγώνων και τον Φωτογράφο.

Για την διεξαγωγή του Πρωταθλήματος θα εργαστούν 17 διαιτητές ( 1 Κύπριος ), 13 Επόπτες και 13 Γραμματείς, ( όλοι Κύπριοι ). Το φύλλο αγώνος θα είναι ηλεκτρονικό και θα προσφέρει όλα τα πλεονεκτήματα που συνεπάγονται.

Ένα μεγάλο και αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης αποτελούν οι εθελοντές. Για την συγκεκριμένη διοργάνωση θα εργαστούν πέραν των 200 ατόμων. Οι άνθρωποι αυτοί αξίζουν μαζί με τα συγχαρητήρια και τις θερμές ευχαριστίες μας.

Τρόπος διεξαγωγής
Όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής του Πρωταθλήματος, αναφέρω ότι:

Η τελική φάση θα περιλαμβάνει 32 ομάδες ανδρών και 32 ομάδες γυναικών.

Οι 27 ομάδες ανδρών και 27 ομάδες γυναικών έχουν ήδη προκριθεί μετά από προκριματικούς αγώνες που έγιναν στις ηπείρους τους.
24 ομάδες ανδρών και 24 ομάδες γυναικών θα αγωνιστούν σε προκριματικούς αγώνες την πρώτη ημέρα της διοργάνωσης, για να εξασφαλίσουν μια από τις 4 θέσεις που είναι διαθέσιμες.-


Τις επόμενες 2 ημέρες θα γίνουν αγώνες ομίλων για να προκριθούν 24 ομάδες ανδρών και 24 ομάδες γυναικών.
Το Σάββατο 30 Ιουλίου θα έχουμε αγώνες νοκ άουτ και
- Την Κυριακή 31 Ιουλίου θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και οι τελικοί αγώνες ανδρών και γυναικών.

Θα γίνουν 184 αγώνες
Αξίζει να αναφέρουμε ότι θα διεξαχθούν 184 συνολικά αγώνες σε 4 γήπεδα. Οι εγκαταστάσεις διαθέτουν ακόμη, 4 προπονητικά γήπεδα, γραφεία διοίκησης, ιατρείο, φυσιοθεραπευτήριο, χώρους φιλοξενίας αθλητών, προπονητών, συνοδών, εθελοντών και επισήμων.

Για την διαμονή των αποστολών θα χρησιμοποιηθούν 6 ξενοδοχεία της πόλης της Λάρνακας.

Παγκόσμιο ενδιαφέρον
Το πρωτάθλημα προκαλεί Παγκόσμιο ενδιαφέρον και αναμένεται πέραν από τους αθλητές και τις προπονητικές ομάδες, να αφιχθεί στην Κύπρο μεγάλος αριθμός φίλων του αθλήματος καθώς και παγκόσμιες μορφές του αθλήματος.


Οι αγώνες θα καλύπτονται διαδικτυακά από το συνδρομητικό κανάλι LAOLA TV και οι τελικοί θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την CYTA VISION.

Με τέσσερεις ομάδες η Κύπρος
H Κύπρος συμμετέχει με δυο ομάδες Ανδρών και Γυναικών. Στην ανδρική κατηγορία η Κύπρος συμμετέχει με τους: Αλεξ Αναστασιάδη – Σωτήρη Σιαπάνη και Κυριάκο Παρλά – Μάριο Στρουγκάρεβιτς. Οι δυο ομάδες της Κύπρου στις Γυναίκες είναι οι: Κατερίνα Ζακχαίου – Βασιλική Χ’’Κωνστάντα και οι δίδυμες αδελφές Κατερίνα και Νατάσα Γιασουμή.

Οι δυο κυπριακές ομάδες θα μπουν στο κυρίως ταμπλό την Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016, αφού το αγωνιστικό πρόγραμμα αρχίζει την Τετάρτη 27 Ιουλόυ στις 08:00 το πρωί με τους προκριματικούς αγώνες.

X
X