ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ένας τίτλος στην Κύπρο

Το σημαντικό τουρνουά που θα διοργανώσει η κυπριακή ομοσπονδία πετόσφαιρας (ΚΟΠΕ) με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, εκτός από μια ευκαιρία για τους φίλους του βόλει να δουν καλό θέαμα είναι και μια ευκαιρία για καλύτερη οργάνωση για το μεγάλο πετοσφαιρικό ραντεβού της σεζόν.

Η ΚΟΠΕ ανέλαβε, σε συνεργασία με την ΕΟΠΕ, να διοργανώσει το final-4 του λιγκ καπ  «Νίκος Σαμαράς» που θα διεξαχθεί στις 28-29/1/2017 στο νησί μας. Είναι απόφαση της ΕΟΠΕ να δίνει σε περιοχές εκτός των αστικών κέντρων το final-4 της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης στην Ελλάδα και φέτος ήρθε η σειρά της Κύπρου.

Η διοργάνωση γίνεται με τέσσερις ομίλους των τριών ομάδων, με μια εξ αυτών να διοργανώνει στην έδρα της τους αγώνες στο τριήμερο 14-16/10/2016. Προκρίνονται οι νικητές των ομίλων,  δηλαδή στις 16/10 θα ξέρουμε ποιες ομάδες θα λάβουν μέρος στην τελική φάση.

Η κλήρωση των ομίλων έχει ως εξής:

Α΄όμιλος : Ηρακλής Χαλκίδας, Ολυμπιακός, ΑΟΠ Κηφισιά
Β΄όμιλος : Παναχαϊκή Πετοσφαίριση, Παναθηναϊκός, ΓΑΣ Παμβοχαϊκός
Γ΄όμιλος : ΠΑΟΚ, ΑΟ Ορεστιάδα, Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Δ΄όμιλος: Κύζικος Νέας Περάμου, Ηρακλής Πετοσφαίριση ΑΟ Φοίνικας Σύρου

*Ηρακλής Χαλκίδας, Παναχαϊκή, ΠΑΟΚ και Κύζικος Νέας Περάμου ανέλαβαν τις έδρες των ομίλων.

Όπως βλέπετε είναι πολύ πιθανόν, βάσει δυναμικότητας των ομάδων, να έχουμε στην Κύπρο τα δυο πιο βαριά ονόματα του ελληνικού βόλει (Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός) και τον πρωταθλητή της τελευταίας διετίας ΠΑΟΚ!

Αναμένεται να έχει ενδιαφέρον από όλες τις πλευρές για το καθαρά αθλητικό αλλά και το οργανωτικό, σε όλα τα επίπεδα, κομμάτι.

A1: Τελευταία Ενημέρωση