ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λίνος Γαβριήλ: «Εργαζόμαστε για την επόμενη μέρα»

«Είμαστε στις τελευταίες μέρες της προετοιμασίας για τους ΑΜΚΕ», σχολίασε

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Λίνος Γαβριήλ και ο Ανδρέας Σιζόπουλος, μίλησαν για την προετοιμασία της Εθνικής μπάσκετ ενόψει ΑΜΚΕ. Οι ΑΜΚΕ θα γινουν στο Μαυροβούνιο 26 Μαίου-2 Ιουνίου.

Αναλυτικά:

«Είμαστε στις τελευταίες μέρες της προετοιμασίας για τους ΑΜΚΕ. Ένας θεσμός όπου έχουμε παράδοση. Εργαζόμαστε για την επόμενη μέρα. Αυτός ο θεσμός της συμμετοχής Κύπριου στην πεντάδα βοηθά την Εθνική. Προσπαθούμε να συνεχιστεί αυτό και να το παντρέψουμε στην Εθνική. Υπάρχει εξαιρετικό κλίμα. Οι παλιοί - Ανδρέας Σιζόπουλος, Γιώργοος Θεοχαρίδης βοηθούν με την πείρα τους τους νέους. Οι αντίπαλοι είναι πολύ δυνατοί. Το Μαυροβούνιο που είναι γηπεδούχο, η Ισλανδία το Λουξεμβοοούργο - έχει δυο Αμερικανούς και ένα Βέλγο- και η Μάλτα έχουν δυνατό υλικό. Θεωρώ οτι το Μαυροβούνιο ειδικά είναι ένα σκαλί πάνω από την Πορτογαλία που παίξαμε σχετικά πρόσφατα.

Ανδρέας Σιζόπουλος: «Προετοιμαζόμαστε για τοοουσ ΑΜΚΕ σε εξαιρετικό κλίμα. Πάμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε μια διοργάνωση όπου όλοι οι αντίπαλοι έχουν απαιτήσεις. Ειδικά το Μαυροβούνιο λόγω έδρας. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά».

 

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση