ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κεραυνός: Ανανέωση της συνεργασίας με τον Λειβαδιώτη

Η διοίκηση Παπαέλληνα εκτιμά την προσφορά του Κύπριου τεχνικού στην ομάδα

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Χριστόφορο Λειβαδιώτη για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε ο Κεραυνός. Η διοίκηση Παπαέλληνα εκτιμά την προσφορά του Κύπριου τεχνικού στην ομάδα, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την ικανοποίηση της από την δουλειά του.

Η ανακοίνωση: «Ο Κεραυνός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με Χριστόφορο Λειβαδιώτη για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το έργο του Κύπριου τεχνικού αναγνωρίστηκε από τη διοίκηση του Σωματείου και έτσι η συμφωνία ήταν αναμενόμενη. Στην παρουσία του στον πάγκο του Στροβόλου , ο Χριστόφορος Λειβαδιώτης αναγέννησε τον Κεραυνό και τον επανέφερε αγωνιστικά σε υψηλά επίπεδα απόδοσης με αποκορύφωμα την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος και τη φετινή εκπληκτική πορεία στα Ευρωπαϊκά σαλόνια και την είσοδο του στης 16 καλύτερες ομάδες του Fiba Europe Cup.

Η διοίκηση Παπαέλληνα με αυτή την απόφαση δείχνει για ακόμη μια φορά έμπρακτα την ικανοποίηση της στο πρόσωπο Λειβαδιώτη αφού μετά από αρκετά χρόνια βρήκε ηρεμία και σταθερότητα στον πάγκο της ομάδας Ανδρών ενώ θα είναι ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του Σωματείου που θα έχει το πηδάλιο της ομάδας για 3+2 χρόνια.

Ευχόμαστε στον Κύπριο τεχνικό καλή συνέχεια και είμαστε σίγουροι ότι με την μεθοδικότητά του, τη σκληρή δουλειά και το πάθος του για την καλαθόσφαιρα θα οδηγήσει τον Κεραυνό σε ακόμη περισσότερες επιτυχίες».

ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X