ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ντέρμπι του… επιθετικού ριμπάουντ!

Θα αναμετρηθούν τέσσερεις ριμπάουντερ που βρίσκονται στις δέκα πρώτες θέσεις της λίστας με τους καλαθοσφαιριστές που μαζεύουν κατά μέσο όρο τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στο αυριανό παραδοσιακό ντέρμπι του ΟΠΑΠ Basket League ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ, θα βρεθούν τέσσερεις από τους δέκα κορυφαίους καλαθοσφαιριστές στον τομέα του επιθετικού ριμπάουντ!

Στο μεταξύ τους παιχνίδι θα αναμετρηθούν τέσσερεις ριμπάουντερ που βρίσκονται στις δέκα πρώτες θέσεις της λίστας με τους καλαθοσφαιριστές που μαζεύουν κατά μέσο όρο τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ.

Συγκεκριμένα από πλευράς γηπεδούχων, θα βρίσκονται οι Τζάστιν Τζάκσον (2.6) και Τζον Ο’Μπράιεν (2.5), ενώ για τους φιλοξενούμενους είναι οι Ντιόν Ράιτ (3.3) και Κεντάν Φέισι (2.6)!

Μάλιστα η ομάδα της Λεμεσού είναι πρώτη στο πρωτάθλημα στα επιθετικά ριμπάουντ, καθώς μαζεύει 13.3, ενώ αντίστοιχα οι αυριανοί γηπεδούχοι βρίσκονται στην 4η θέση με 10.3 ανά παιχνίδι.

Πέρα λοιπόν του βαθμολογικού ενδιαφέροντος, το παιχνίδι έχει και άλλα στοιχεία που χρήζουν προσοχής, τα οποία θα απολαύσουμε στο Λευκόθεο!

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X