ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπάσκετ: Κατεβαίνει στο ανδρικό η Ανόρθωση!

Αποκάλυψη στον ΣΠΟΡ FM 95.0

Ο γενικός διευθυντής της μπασκετικής Ανόρθωσης Σάκης Πασσάς μίλησε στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 95.0 "Πίσω από την βιτρίνα" και αποκάλυψε πως η ανδρική ομάδα του συλλόγου θα συμμετάσχει από του χρόνου στην Β' Κατηγορία.

Αναλυτικά τι είπε στον Πέτρο Παπαγιώργη:

Για τις υποδομές και την ιστορία της ομάδας στο μπάσκετ: «Είναι εδώ ένα τοπικό τουρνουά στην Αθήνα για ηλικίες κάτω των 10 ετών. Το είχαμε κάνει και πέρσι. Επενδύουμε πολύ σ’ αυτές τις ηλικίες και μεταδίδουμε την αγάπη μας για το μπάσκετ. Είναι κίνητρο να συνεχίσουν να ασχολούνται με το άθλημα. Στις ακαδημίες μας έχουμε 300 παιδιά από 4 μέχρι 17 ετών. Η επανασύσταση του τμήματος μπάσκετ έγινε το 2015. Η Ανόρθωση είναι ιδρυτικό μέλος της ΚΟΚ. Είχαμε πάντα δικαίωμα ψήφου και παρουσίας στην Εκτελεστική επιτροπή».

Για τις μετεγγραφές στο γυναικείο μπάσκετ: «Λειτουργούμε σε επαγγελματικά πλαίσια και στο τμήμα μπάσκετ γυναικών και μας ενδιαφέρουν οι καλύτερες παίκτριες στην αγορά. Ένας από τους στόχους μας είναι η δημιουργία ενός ονείρου και κινήτρου για τα νεαρά κορίτσια. Συζητούμε με το Υπουργείο Παιδείας για παραχώρηση ενός Κλειστού Σταδίου. Περιμένουμε τα νεότερα από τον Υπουργό, ο οποίος έχει υποσχεθεί να μας βοηθήσει».

Για την ανδρική ομάδα: «Σας ενημερώνω πως η Ανόρθωση θα ξεκινήσει του χρόνου από την Β2 και στόχος είναι να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία πολύ σύντομα. Η προσπάθεια μας είναι να συμβάλουμε στην ανάπτυξη του αθλήματος στην Κύπρο. Όλα αρχίζουν από την βάση και πρέπει να είσαι αυτόνομος. Διαλέγουμε τον δύσκολο δρόμο.»

Για τον κόσμο: «Δεν έχει μπασκετική παιδεία ο Ανορθωσιάτης, διότι το τμήμα ήταν αδρανοποιημένο. Εμείς προσπαθούμε να φέρουμε τον κόσμο μας κοντά. Μας αγκαλιάζει ο κόσμος και ξέρουμε πως θα είναι δίπλα μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X