ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παρουσίασε τα νέα αποκτήματα (pics)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (16/08) δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση όλων των νέων αποκτημάτων της Πετρολίνα ΑΕΚ για την νέα καλαθοσφαιρική περίοδο (2016/17).

Αρχικά μίλησε ο πρόεδρος της Πετρολίνα ΑΕΚ, Ανδρέας Λευκαρίτης που τόνισε ότι στόχος της ομάδας είναι η διατήρηση των κεκτημένων στην Κύπρο και η εκ νέου καλή πορεία στην Ευρώπη.

Ο τεχνικός των πρωταθλητών, Λίνος Γαβριήλ αναφέρθηκε επίσης στους στόχους της ομάδας καικαλοσώρισε στην ομάδα όλα τα νέα αποκτήματα.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο αρχηγός, Ιάκωβος Παντελή, που κάλεσε τον κόσμο να συμπαρασταθεί στην προσπάθεια για να εκπληρώσει η ομάδα τους στόχους της.

Τα εφτά νέα μεταγραφικά αποκτήματα είναι οι Dijon Thompson, Tyrell Biggs, Anthony Hickey, Alex Harris, Shaq Goodwin, Ανδρέας Σιζόπουλος και Μιχάλης Κουμή, που έκαναν στην συνέχεια από μία σύντομη δήλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρέμειναν στην ομάδα οι Ιάκωβος Παντελή, Παναγιώτης Τρισόκκας, Primoz Brezec, Tomislav Petrovic, Γιώργος Παλάλας και Γιώργος Στυλιανού.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των δύο επίσημων εμφανίσεων.

Ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός στο Κίτιον.

Αύριο (17/08) η ομάδα θα ταξιδέψει στον Αγρό, όπου και θα πραγματοποιηθεί για ένα 10ημερο το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Από τις 9 μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου Θα ακολουθήσει ταξίδι στην Αθήνα και φιλικά προετοιμασίας στην Ελληνική πρωτεύουσα, στις 10/09 με την ΑΕΚ Αθηνών στο ΟΑΚΑ, στις 11/09 με το Ψυχικό και 14/09 και 15/09 με την Κύμη.

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση