ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάχη για την κούπα

24sports team

info@24sports.com.cy

ΑΕΚ και Κεραυνός συναντώνται σήμερα (5μμ) στο «Κίτιον» για την κατάκτηση του τροπαίου του Κυπέλλου. Και οι δυο ομάδες κέρδισαν σχετικά εύκολα τους αντίπαλους τους (ΑΠΟΕΛ, ΕΝΠ) στους προχθεσινούς ημιτελικούς και σήμερα θα τεθούν ενώπιος ενωπίω για την … τελική και σημαντική νίκη.

Ασφαλώς και δεν χωρούν προγνωστικά σε έναν τελικό, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για τις δυο κατά τεκμήριον καλύτερες αμάδες του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ έχει το πλεονέκτημα της έδρας αλλά αυτό το στοιχείο ανάγεται στη σφαίρα της θεωρίας.

O Κεραυνός κατέκτησε τελευταία φορά τον τίτλο το 2012, όταν είχε επικρατήσει στον τελικό της ΕΝΑΔ με 67-62, ενώ μετράει συνολικά εννέα κατακτήσεις.

Από την άλλη η ΑΕΚ δεν έχει κατακτήσει ακόμα τον συγκεκριμένο τίτλο στην ιστορία της, ενώ θυμίζουμε πως και πέρσι συμμετείχε στον τελικό, με τον ΑΠΟΕΛ όμως να φεύγει με την νίκη από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πέντε κατακτήσεις Κυπέλλου είχε ο πρόδρομος της ΑΕΚ, Πεζοπορικός.

Η τιμή των εισιτηρίων έχει οριστεί στα 10 ευρώ ενώ τα παιδικά (κάτω των 12 ετών) θα πωλούνται στο 1 ευρώ. Όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να έχουν μαζί τους στο γήπεδο την πολιτική τους ταυτότητα, την οποία θα πρέπει να υποδείξουν κατά την είσοδο τους.

 

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση

X
X