ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αυλαία στην κανονική περίοδο

Έτοιμη να ξεκινήσει είναι η 20η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας, η οποία θα είναι και η τελευταία της κανονικής περιόδου, με τις ομάδες να ετοιμάζονται για τα play off. Η κανονική διάρκεια του φετινού πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε σε τέσσερις γύρους, με τις έξι ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό να δίνουν συνολικά από είκοσι αγώνες.
 
Οι πρώτες τέσσερις ομάδες θα συμμετέχουν στα play off όπου θα έχουμε τα ζευγάρια Κεραυνός-Ε.Ν. Παραλιμνίου και Πετρολίνα ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ. Οι πρώτες δύο ομάδες που θα πετύχουν τρεις νίκες, ξεκινώντας από μηδενική βάση, θα προκριθούν στους τελικούς. Πλεονέκτημα έδρας θα έχουν οι Κεραυνός και Πετρολίνα ΑΕΚ που κατέλαβαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα στο πρωτάθλημα, με την ολοκλήρωση της Β’ φάσης.
 
Μπορεί η βαθμολογία να έχει καθορίσει ποιες θα είναι οι ομάδες που θα συμμετέχουν στα play off, ωστόσο απομένουν τρεις αναμετρήσεις για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
 
Και τα τρία παιχνίδια θα διεξαχθούν την Παρασκευή 17 Μαρτίου. Στις 19:00 ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί στην Λεμεσό την Πετρολίνα ΑΕΚ, στις 19:30 η ΕΘΑ θα φιλοξενήσει στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία» τον Κεραυνό και στις 20:00 η Ένωση Νέων Παραλιμνίου θα υποδεχτεί στο Αυγόρου τον ΑΠΟΕΛ, με το τελευταίο παιχνίδι να μεταδίδεται ζωντανά μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΟΚ στο www.basketball.org.cy σε μία παραγωγή του Alfa Sports TV. 
 
Ιστοσελίδα ΚΟΚ

Α Κατηγορία Ανδρών: Τελευταία Ενημέρωση