ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αναχώρησε για Βελιγράδι χωρίς Μπουρούση και Γιαννόπουλο η Εθνική

Χωρίς τους Γιάννη Μπουρούση και Χάρη Γιαννόπουλο αναχώρησε η Εθνική ομάδα για το Βελιγράδι και το παιχνίδι με τη Σερβία.

Με 12 παίκτες αναχώρησε η αποστολή της Εθνικής για το Βελιγράδι και την αναμέτρηση με τη Σερβία.

Κι αυτό γιατί, ο Γιάννης Μπουρούση θα επιστρέψει στην Κίνα για να ενσωματωθεί στην ομάδα του, ενώ ο Χάρης Γιαννόπουλος έμεινε στην Αθήνα, καθώς στο παιχνίδι με τη Γερμανία τραυματίστηκε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος:

«Είχαμε διαβεβαιώσει στην πρώτη συγκέντρωση για αυτό το παράθυρο, ότι παρά τον εκπληρωμένο στόχο της πρόκρισης, η Εθνική ομάδα θα είναι σοβαρή όπως πάντα. Το δείξαμε στην Πάτρα και αυτό θα πάμε να κάνουμε και στο Βελιγράδι.

Έχουν πει όλοι οι παίκτες ότι κάθε συμμετοχή με την Εθνική αποτελεί κίνητρο από μόνη της. Εκτός αυτού, το να διατηρήσουμε το αήττητο είναι ένα σημαντικό δέλεαρ, μάλιστα απέναντι σε μια δύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, στην έδρα της και με μεγάλη δική τους ανάγκη για βαθμούς.

Η απουσία του Γιάννη δημιουργεί ένα μεγάλο κενό στους ψηλούς, η απώλεια του Χάρη έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά προβλημάτων που είχαμε από την διάρκεια της στελέχωσης γι' αυτά τα δύο ματς, όμως, υπάρχει δικαιολογημένη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες που έχουν ανταποκριθεί μέχρι τώρα σε ό,τι τους ζητήθηκε και πιστεύω ότι θα σταθούμε και πάλι καλά».

www.sport-fm.gr

 

Εθνική: Τελευταία Ενημέρωση

X