ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιαννακόπουλος: «Τα καλύτερα είναι μπροστά μας»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού μίλησε για την κατάκτηση του League Cup

Ο Παναθηναϊκός έπειτα από ένα παιχνίδι που «έσπασε» καρδιές, κατέκτησε το League Cup απέναντι στον Ολυμπιακό, επιστρέφοντας στα τρόπαια μετά από 10 χρόνια.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μίλησε για την επιτυχία των «πράσινων», αφιερώνοντάς την στους απλούς φιλάθλους που στήριξαν την ομάδα.

«Είναι μια μεγάλη νίκη για όλους μας. Ο Παναθηναϊκός κόσμος χαίρεται γιατί είχαμε δέκα χρόνια σε επίπεδο ερασιτέχνη να πάρουμε ένα τρόπαιο. Είναι μεγάλη χαρά για όλους μας σήμερα και για αυτό δεν θα τονίσουμε τίποτα άλλο.

Το τρόπαιο αυτό ανήκει σε όλα τα παιδιά που στήριξαν τον Ερασιτέχνη όλα αυτά τα χρόνια, τους αθλητές, τους οπαδούς και τους συνδέσμους που στήριξαν την ομάδα και τους απλούς φιλάθλους που ήταν κοντά στην ομάδα.

Θέλω να πιστεύω πως όπως η ζωή κάνει κύκλους έτσι γύρισε για τα καλά και για τον Ερασιτέχνη και τα καλύτερα είναι μπροστά μας».

Για το τι σηματοδοτεί αυτός ο τίτλος για την επόμενη μέρα: «Σήμερα πρέπει να πανηγυρίσουμε γιατί έχει καιρό να χαμογελάσει το χειλάκι μας. Από αύριο βλέπουμε τι θα κάνουμε».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X