ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λευκωσία,
20 Ιανουαρίου, 2022
sport fm - listen live

ΑΕΚ για Γέλοβατς: «Η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη»

Η ανακοίνωση της ελληνικής ομάδας για την κατάσταση του αθλητή της

Επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του Στέφαν Γέλοβατς, μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη ο Σέρβος, έκανε η ΚΑΕ ΑΕΚ.

Τα νεότερα για τον Στέφαν Γέλοβατς δημοσιοποίησε η ΑΕΚ. Με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ επιβεβαίωσε το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο του Σέρβου και ευχαρίστησε άπαντες για το συγκινητικό ενδιαφέρον που δείχνουν.

Τόνισε λοιπόν ότι η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη (τη στιγμή που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χθες υποβλήθηκε σε επέμβαση και τα επόμενα 24ωρα θα δώσουν πιο καθαρή εικόνα).

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΑΕΚ ΒC με αίσθημα ευθύνης ενημερώνει για την πρωτοφανή δημιουργηθείσα κατάσταση, που αφορά στην περιπέτεια υγείας του Στέφαν Γέλοβατς.

Ο αθλητής μας υπέστη σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η κατάστασή του έχει σταθεροποιηθεί, αλλά παραμένει κρίσιμη.

Η ΑΕΚ ΒC εκφράζει τις ειλικρινείς ευχαριστίες της για το ενδιαφέρον που δείχνουν τα ΜΜΕ σχετικά με την υγεία του Στέφαν.

Παρακαλούμε, ωστόσο, να γίνονται οι όποιες αναφορές με διακριτικότητα και να κοινοποιούνται αυτολεξεί τα ιατρικά δελτία της ΑΕΚ BC, προκειμένου να μην διακινούνται εσφαλμένες πληροφορίες, που κάθε άλλο παρά συμβάλλουν στην ομαλότητα.

Η ΑΕΚ BC ευχαριστεί από καρδιάς και όλους όσοι εντός και εκτός ΑΕΚ έσπευσαν από την πρώτη στιγμή να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στην περιπέτεια υγείας του αθλητή μας, με μηνύματα σε κοινωνικά δίκτυα.

Αυτές τις δύσκολες ώρες, που βιώνει πρωτίστως η οικογένεια του Στέφαν αλλά και ο οργανισμός ΑΕΚ, το μαζικό κύμα στήριξης συνιστά βάλσαμο στον πόνο και την αγωνία μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Α1: Τελευταία Ενημέρωση