ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Όχι» του Σίνγκλετον

Νέο επεισόδιο στο… σίριαλ του Κρις Σίνγκλετον με τον Παναθηναϊκό Superfoods! 

Όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Κοντός, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ απάντησε αρνητικά στη «χρυσή» πρόταση ανανέωσης που του κατέθεσαν οι νταμπλούχοι Ελλάδας! Οι «πράσινοι» του πρόσφεραν νέο διετές συμβόλαιο μέχρι το 2020, με συνολικές απολαβές ύψους 3,3 εκατ. δολαρίων. 

Ωστόσο, ο 27χρονος φόργουορντ/σέντερ φαίνεται –αρχικά- αρνητικός σ’ αυτό το ενδεχόμενο. Από τη μία, ένας από τους μεγάλους προβληματισμούς του Κρις Σίνγκλετον είναι τα capital controls που εξακολουθούν να εφαρμόζονται στην Ελλάδα, καθώς αυτό τον δεσμεύει στα οικονομικά του και έτσι δεν νιώθει την «ανεξαρτησία» που θα ήθελε. 

Από την άλλη, δεν θα ήθελε να «δεθεί» μέχρι το 2020 στο «τριφύλλι», καθώς επιθυμεί κάθε καλοκαίρι να μένει free agent. Ο λόγος είναι πως έτσι μπορεί να διεκδικήσει πολύ περισσότερα χρήματα από άλλες ομάδες που θα του κάνουν προτάσεις, είτε της Κίνας, είτε της Ευρώπης. 

Βέβαια, η εξέλιξη αυτή δεν σημαίνει πως ο Κρις Σίνγλετον αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τους «πράσινους», οι οποίοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να τον παραχωρήσουν σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, παρά τις εξαιρετικά οικονομικά προτάσεις που κάνουν. Ωστόσο, η μόνη... απειλή για το «τριφύλλι» είναι το ΝΒΑ, καθώς η προθεσμία για να «σπάσει» το συμβόλαιό του και να επιστρέψει στον «μαγικό κόσμο», λήγει στις 20 Ιουλίου. 

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X
X