ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χρυσό συμβόλαιο στον Σίνγκλετον!

Τα πάντα για να κρατήσει τον Κρις Σίνγκλετον κάνει ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος του προσέφερε διετές συμβόλαιο με απολαβές 2.8 εκατ. ευρώ.

Να τελειώσει το σήριαλ με τον Κρίς Σίνγκλετον με ιδανικό φινάλε επιχειρεί ο Παναθηναϊκός. Όπως μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Δημήτρης Κοντός, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επικοινώνησε με την πλευρά του παίκτη προτείνοντας νέο συμβόλαιο.

Η πρόταση του ιδιοκτήτη της πράσινης ΚΑΕ προς τον Αμερικανό φόργουορντ/σέντερ αφορά διετές συμβόλαιο με απολαβές που φτάνουν τα 2.8 εκατ. ευρώ, δηλαδή 1.4εκατ. ευρώ ετησίως. Αν ο παίκτης πει το «ναι» στη συμφωνία θα υπάρχει και ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 2εκατ. ευρώ για την πρώτη χρονιά, η οποία εφόσον βρεθεί ομάδα να την καλύψει θα στείλει στους λογαριασμούς του παίκτη το 25% με την μορφή ποσοστού μεταπώλησης.

Έπειτα κι από αυτή την εξέλιξη η υπόθεση δείχνει να μπαίνει στην τελική ευθεία, ενώ ο Αμερικανός έχει ακόμη τρεις μέρες μπροστά του (μέχρι τις 20 Ιουλίου) για να βρει ομάδα στο ΝΒΑ.

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X
X