ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Να πάψει να απολαμβάνει την ασυλία η ομάδα του δημοσίου»

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στον απόηχο του τρίτου τελικού της Α1. Σε αυτή οι «πράσινοι» μιλούν για κλοπή της νίκης, καταγγέλλουν ατμόσφαιρα τρομοκρατίας από τους οπαδούς του Ολυμπιακού, ενώ βάλλουν και κατά της ερυθρόλευκης ΚΑΕ που δεν καταδίκασε τα γεγονότα. 

«Είμαστε βέβαιοι ότι η αθλητική δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα και θα τιμωρήσει παραδειγματικά αυτές τις αθλιότητες και τους ηθικούς τους αυτουργούς… Έφτασε η ώρα να αντιμετωπίζονται όλες οι ομάδες με τα ίδια σταθμά και να πάψει να απολαμβάνει την ασυλία η ομάδα του δημοσίου. Εάν το κράτος δεν λάβει τα μέτρα του, θα τα λάβουμε εμείς», αναφέρουν οι «πράσινοι». 

Η ανακοίνωση: 

Όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε τους κύριους Καρακατσούνη και Σχινά να κλέβουν την καθαρή νίκη μας και να τη χαρίζουν με το έτσι θέλω στον αντίπαλο. Περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία τους από την ΚΕΔ. 

Επίσης, όλη η φίλαθλη Ελλάδα είδε τους οπαδούς του αντιπάλου να ξεφτιλίζουν το άθλημα το οποίο αγαπάμε, πετώντας καπνογόνα, κροτίδες ακόμα και φωτοβολίδα ευθείας βολής εντός της φυσούνας, πετυχαίνοντας μέλη της αποστολής μας... Και βέβαια είδε 500 άτομα, με μπροστάρη τον γνωστό αρχιχουλιγκάνο, να σουλατσάρουν εντός παρκέ βρίζοντας και απειλώντας καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα τους διαιτητές. 

Είμαστε βέβαιοι ότι η αθλητική δικαιοσύνη θα πράξει τα δέοντα και θα τιμωρήσει παραδειγματικά αυτές τις αθλιότητες και τους ηθικούς τους αυτουργούς, οι οποίοι δεν είχαν καν την τσίπα να τις καταδικάσουν. Γι’ αυτούς προφανώς ήταν απλά το «καυτό ΣΕΦ». 

Έφτασε η ώρα να αντιμετωπίζονται όλες οι ομάδες με τα ίδια σταθμά και να πάψει να απολαμβάνει την ασυλία η ομάδα του δημοσίου. 

Εάν το κράτος δεν λάβει τα μέτρα του, θα τα λάβουμε εμείς.

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X
X