ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Βόμβες» Γιαννακόπουλου

Έτοιμος να αναλάβει όλες τις υποχρεώσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και να οδηγήσει τα τμήματα του συλλόγου σε τίτλους δήλωσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ κατηγόρησε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη πως είναι απρόθυμη να δώσει τα απαραίτητα στοιχεία για τα οικονομικά του συλλόγου και τις επαφές για το γήπεδο στο Γουδή τονίζοντας πως μάλλον δεν επιθυμεί να αποχωρήσει. 

Έτσι δήλωσε πρόθυμός να πάρει τα ηνία του συλλόγου χωρίς να υπολογίζει κόστος, προκειμένου να κάνει τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ. 

Παράλληλα, επανέλαβε πως επιθυμεί να γίνει μια Παναθηναϊκή Πολιτεία στο Γουδή, αλλά ταυτόχρονα προχωρά τις επαφές για το ΟΑΚΑ, μιας και είναι στο… σκοτάδι για τις επαφές του Ερασιτέχνη με την κυβέρνηση. 

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μίλησε στους Βασίλη Παπαθεοδώρου και Άρη Ασβεστά για: 

-τη συνάντηση με τον Ερασιτέχνη: «Μια συνάντηση-παρωδία ήταν. Από τις 5/4 έχουμε ζητήσει να γίνει συνάντηση, για λόγους που οι ίδιοι μόνο γνωρίζουν καταφέραμε να κάνουμε σήμερα τη συνάντηση, αλλά με ανθρώπους που είναι σε πιο χαμηλά στρώματα. Από όλα όσα ζητήσαμε πήραμε μόνο τις υποχρεώσεις της φετινής χρονιάς και το καταστατικό. Τα πιο σημαντικά πράγματα δεν είναι διατεθειμένοι να μας τα δώσουν. Ενημερώθηκα ότι κι εγώ που προσπαθώ να βάλω χρήματα θα ενημερωθώ μαζί με τα εκατομμύρια των Ελλήνων. Δεν είχαν διάθεση να δώσουν οικονομικά στοιχεία, ούτε να μιλήσουν για την έκθεση της Ντελόιτ. Μου λένε άνθρωποι μέσα από τον Ερασιτέχνη πως παρά τα όσα λένε το χρέος έχει μεγαλώσει. Ούτε για το γήπεδο έχω ενημέρωση». 

-τη στάση της διοίκησης του Ερασιτέχνη: «Μου έστειλε πριν λίγο ο υιός Μπαλτάκος μια επιστολή. Στην επιστολή υπάρχουν πολλές ασάφειες, αλλά και ψέματα για τις σχέσεις της ΚΑΕ με τον Ερασιτέχνη. Ίσως οι δικηγόροι τους έχουν άγνοια, ίσως προσπαθούν να τους εξυπηρετήσουμε. Από μας δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στα πρόσωπα που τρέχουν τον Ερασιτέχνη αυτή τη στιγμή. Βλέπω ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση σε αυτό που είχε πει ο κ. Μπαλτάκος, ότι δηλαδή θα παραδώσει την προεδρία του Ερασιτέχνη. Παρακαλούμε να μας δώσουν μια σαφή απάντηση. Θα κρατήσετε τον Ερασιτέχνη ή θέλετε να μπουν χρήματα για να απογειωθεί; Εγώ θέλω να κάνω τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ. Ας μας πουν διαφορετικά ότι ‘μας αρέσουν αυτοί οι τίτλοι και αυτές οι θέσεις’. Να σταματήσουν όμως αυτά τα παιχνιδάκια. Ας παραιτηθούν εδώ και τώρα, το συντομότερο δυνατό, και αναλαμβάνω εγώ τον Παναθηναϊκό με όσες υποχρεώσεις έχει. Φαίνεται ξεκάθαρα από την επιστολή ότι δεν υπάρχει διάθεση αποχώρησης της τωρινής διοίκησης από τον Ερασιτέχνη. Δηλώνω πως είμαι έτοιμος να αναλάβω όλες τις υποχρεώσεις. Εφόσον έχουν διάθεση να σηκωθούν να φύγουν για να αναλάβει μια νέα διοίκηση».

Α1: Τελευταία Ενημέρωση

X
X