ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γιάννης: «Δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι, εδώ θέλω να παίζω»

Ο Greek Freak δεν είναι υπέρμαχος της διαχείρισης των σούπερ σταρ από την καταπόνηση.

Πολύς λόγος έχει γίνει στο ΝΒΑ για την τακτική των ομάδων να προφυλάσσουν τους σταρ τους από την επιπλέον καταπόνηση ειδικά όταν έχουν διαδοχικά παιχνίδια μέσα στην σεζόν.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θέλει να παίρνει ρεπό και το έκανε ξεκάθαρο, αν και σέβεται τις αποφάσεις του τιμ των Μπακς.

«Δεν μου αρέσει να το ακούω. Δεν ξέρω τι κάνουν άλλες ομάδες και άλλοι παίκτες, αλλά εγώ θέλω να παίζω. Αν δεν εξασκώ την τέχνη μου, δεν νιώθω καλά. Ο Τζόρνταν είχε πει πως η σκληρή δουλειά εξαλείφει τον φόβο. Αν δεν παίζεις, δεν αισθάνεσαι καλά και δεν αποκτάς ρυθμό. Εγώ θέλω να παίζω και να γίνομαι συνέχεια καλύτερος, έχω πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη», τόνισε ο περσινός MVP.

Ο προπονητής του, Μάικ Μπουντενχόλζερ, το βλέπει κάπως διαφορετικά. «Ο Γιάννης είναι πολύ ανταγωνιστικός και θέλει να είναι συνέχεια στο γήπεδο. Όμως πιστεύω πως στο διάστημα που είμαστε μαζί έχει μάθει να εκτιμά πόσο σημαντικό είναι να φροντίζει το σώμα του. Το θέμα είναι ότι θέλουμε να είναι φρέσκος και δυνατός όταν θα προχωρήσουμε στα playoffs», ανέφερε.

NBA: Τελευταία Ενημέρωση

X