ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

L'Equipe: «Φαβορί για το Final Four του 2020 το Παρίσι»

Σύμφωνα με όσα τονίζονται από την «L'equipe», το Παρίσι είναι φαβορί να διοργανώσει το Final Four του 2020, σε σχέση με το αρχικό πλάνο που ήθελε την Αθήνα σε θέση ισχύος.

Στον «αέρα» παραμένει το ποια πόλη θα αναλάβει να διοργανώσει το Final Four της Euroleague για το 2020. Οι πρώτες σκέψεις έφερναν την Αθήνα ως επικρατέστερη υποψήφια να στεγάσει την κορυφαία γιορτή του ευρωπαϊκού διασυλλογικού μπάσκετ, ωστόσο σύμφωνα με την «L'equipe» το Παρίσι πλέον είναι φαβορί.

Όπως τονίζεται, η Αθήνα έμεινε εκτός «κάδρου» λόγω αδυναμίας παροχής των απαραίτητων οικονομικών εγγυήσεων, με την Euroleague να ενεργοποιεί τις εναλλακτικές του Κάουνας και του Παρισίου.

Δύο πηγές που επικαλείται η γαλλική εφημερίδα επισημαίνουν ότι το ενδεχόμενο ανάληψης της διοργάνωσης από το Παρίσι και το «AccorHotels Arena» αποκτά ολοένα και περισσότερες πιθανότητες, ενώ και οι διαπραγματεύσεις βαίνουν ομαλώς.

Η «πόλη του φωτός» έχει εκφράσει ενδιαφέρον τόσο για το 2020 όσο και για το 2021 με τις συζητήσεις να γίνονται για αρκετούς μήνες. Προτίμηση της γαλλικής πλευράς είναι η επόμενη σεζόν λόγω και της συμμετοχής της Βιλερμπάν.

Η τελευταία φορά που το Παρίσι και το «Palais Omnisports de Paris-Bercy» είχε διοργανώσει Final Four χρονολογείται το 2010, με την Μπαρτσελόνα να αναδεικνύεται πρωταθλήτρια Ευρώπης επικρατώντας στον τελικό του Ολυμπιακού (86-68).

 

ΕΥΡΩΠΗ: Τελευταία Ενημέρωση

X