ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χριστοδούλου: « Θέμα γοήτρου.. δύσκολο για πρόκριση»

Ο κόουτς των «πρασίνων» αναφέρθηκε στο 7-3 και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια…

Τάσος Χρυσοστόμου

Ο προπονητής της Ομόνοιας στο futsal, Κώστας Χριστοδούλου μίλησε στο ΣΠΟΡFM 95.0 ευ όλης της ύλης. Αναφέρθηκε στην κατάκτηση του super cap, στο δίδυμο Αλεξίου – Μάνου και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια:

Σχόλιο για τον αγώνα:

« Τελικός Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ τα λέει όλα. Κατακτήσαμε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Είναι και θέμα γοήτρου, ψυχολογίας. Ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. Κρίθηκε το παιχνίδι στο Β’ ημίχρονο της παράτασης. Ευτυχίσαμε να είμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Νομίζω ότι η νίκη ήταν καθαρή και πήραμε το τρόπαιο.»

Για το δίδυμο Αλεξίου – Μάνου και το 4-2:

«Παρόλη την κούραση, την σωματική και την ψυχολογική. Να θυμίσω ότι είναι 36 χρονών και οι δύο. Συνδυάστηκαν όμορφα. Εκείνο το γκολ έδωσε φτερά στους παίκτες. Αμέσως μετά ήρθε ακόμη ένα εξαιρετικό γκολ με πάσα μίας επαφής και τον Αλεξίου να ξανά σκοράρει . Στο 5-3 ήταν πολύ δύσκολο να αλλάξει κάτι».

Για το ότι η Ομόνοια είναι εξαιρετική στο front goalkeeper:

«Είναι σημαντικό μέρος της τακτικής μιας ομάδας. Μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι ολόκληρο σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για να το πετύχεις όμως χρειάζεται δουλειά και προπόνηση. Δουλέψαμε από πριν για όλες τις συνθήκες».

 

Για τα ευρωπαϊκά:

« Για να είμαστε ρεαλιστές, η υπόθεση πρόκριση φαντάζει ακατόρθωτη. Περνάει μόνο ο πρώτος του ομίλου. Η ομάδα από την Ουκρανία είναι υψηλού επιπέδου. Έχουν δύο Σλοβένους διεθνής. Αλλά και οι άλλες ομάδες ήταν πρωταθλήτριες στις χώρες τους. Μέσα απ’ αυτά τα παιχνίδια μπορούμε να μάθουμε και να πάμε μπροστά. Ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο. Τα παιχνίδια είναι 8, 9 και 11 του Οκτώβρη».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X