ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο πρόγραμμα στον ΣΠΟΡ FM 95.0!

Αλλάζουν και ανανεώνονται οι εκπομπές

Το πρόγραμμα αλλάζει και μοιράζει παιχνίδι με... "Πρώτη πάσα", και Μιχάλη Σοφοκλέους. Ο αγαπημένος Kύπριος ηθοποιός μαζί με τον Γιώργο Λογίδη, ανοίγουν καθημερινά πρώτοι μικρόφωνα από τις 7:00 μέχρι τις 10:00 το πρωί.

Αντίστοιχα και το... "Pressing" γίνεται εντονότερο, γιατί από τις 14:00 μέχρι τις 16:00, ο Ανδρέας Βιολάρης πρεσάρει παρέα με Λούη Νικολάου.

Οι αλλαγές δεν σταματούν εδώ! Ο ΣΠΟΡ FM 95.0 έχει πλέον τη δική του... "Ομάδα Μοντέλο". Με τον κόουτς, Μάριο Αβρααμίδη και παίκτες με εμπειρία, όπως τον Μάκη Νικολάου, αλλά και τους ακροατές του σταθμού, η ομάδα μοντέλο παίζει καθημερινά για ένα τρίωρο από τις 16:00 το απόγευμα μέχρι τις 19:00 το βράδι.

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

07:00 -10:00 – ΠΡΩΤΗ ΠΑΣΑ
Πρωινή αθλητική ενημέρωση. Οι πρώτες ειδήσεις, από την τοπική και διεθνή επικαιρότητα, ενημέρωση για την αθλητική δραστηριότητα της ημέρας, σχόλια, κριτική, ανταποκρίσεις.
Παραγωγή: Γιώργος Λογίδης – Μιχάλης Σοφοκλέους

10:00 – 12.00 - ΚΑΝΕ ΠΑΙΓΝΙΔΙ
Ενημερωτική εκπομπή με τη συμμετοχή εκπροσώπων ομάδων, ομοσπονδιών και γενικότερα αθλητικών παραγόντων. Πλήρης κάλυψη της ειδησεογραφίας από την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο.
Παραγωγή: Δημήτρης Χριστοφόρου, Ονησίφορος Σταύρου

14:00 – 16:00 PRESSING
Ενημερωτική εκπομπή. Τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας και οι προεκτάσεις τους. Με καλεσμένους στο στούντιο και τηλεφωνικές παρεμβάσεις.
Παραγωγή: Ανδρέας Βιολάρης, Λούης Νικολάου

16:00 – 19:00 – ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ
Τι χρειάζεται μια ομάδα μοντέλο; Προπονητή εγνωσμένης αξίας, όπως ο κόοουτς Μάριος Αβρααμίδης και παίκτες με εμπειρία και ικανότητες όπως ο Μάκης Νικολάου! Για μια ομάδα μοντέλο, απαραίτητες και οι βοήθειες από όλο το… ρόστερ. Και θέση στην ομάδα μοντέλο του ΣΠΟΡ FM 95, έχουν όλοι οι ακροατές του σταθμού με τις δικές τους παρεμβάσεις, τηλεφωνικώς ή μέσω των γραπτών μηνυμάτων.
Παραγωγή: Μάριος Αβρααμίδης, Μάκης Νικολάου

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X