ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Legion Run 2019, μεγαλύτερο από ποτέ!

TO ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΔΑΣΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΛΕΜΕΣΟΥ Ο ΠΙΟ «ΒΡΩΜΙΚΟΣ» ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ

Προωθητική Ενέργεια

Αναμονή ήταν και τελείωσε! Το Legion Run της Κύπρου, το πλέον δημοφιλές στο παγκόσμιο καλεντάρι και ένα από τα αγαπημένα των διοργανωτών, επέστρεψε και το 2019 για να χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές σε χιλιάδες συμμετέχοντες που θα δοκιμάσουν για άλλη μια χρονιά τα όριά τους!

Η ανανεωμένη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων με τα ευφάνταστα και εντυπωσιακά εμπόδια λάσπης, φωτιάς, πάγου και συρματομπλέγματος, έφτασε και φέτος στη χώρα μας, με τις συμμετοχές να έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, δείγμα του πόσο πολύ το έχει λατρέψει το κοινό της Κύπρου όλα αυτά τα χρόνια! Άλλωστε, όλα ξεκίνησαν από τη χώρα μας το 2014 και σιγά-σιγά, με την πάροδο των χρόνων, φτάσαμε να μιλάμε για έναν παγκόσμιο θεσμό.

Το εντυπωσιακό σκηνικό έχει στηθεί για το φετινό Legion Run Cyprus, που πραγματοποιείται αυτό το Σάββατο 13 Απριλίου και για δεύτερη χρονιά στο Δασικό Πάρκο Λεμεσού, πίσω από το «Σπύρος Κυπριανού». Μετά από μήνες προετοιμασιών, η διοργάνωση θέλει να προσφέρει στους συμμετέχοντες και στις ομάδες τους μια έκρηξη αδρεναλίνης που θα τους συντροφεύει για πάντα! Ακόμα και για αυτούς που επιστρέφουν, έξι ολοκαίνουργια εμπόδια-έκπληξη τους περιμένουν, για να έχουν και αυτή τη φορά να θυμούνται κάτι συναρπαστικό από τον στίβο!

Ατομικά ή με την ομάδα!

Βασικός στόχος στο Legion Run είναι η ολοκλήρωση της διαδρομής και η ηθική ικανοποίηση. Δεν ήταν και ποτέ δεν θα γίνει διαγωνισμός! Σε προσωπικό επίπεδο αποτελεί μια πρόκληση για τον καθένα, όμως απαραίτητο κρίνεται και το στοιχείο της ομαδικότητας. Κάτω από δύσκολες συνθήκες, κάθε ομάδα θα δοκιμάσει τις αντοχές της και πόσο καλά μπορούν να συνεργαστούν τα μέλη της. Η πίστα και η φιλοσοφία του θεσμού αποδεδειγμένα ενισχύουν την ομαδικότητα και τη συναδελφικότητα. Οι εταιρείες μπορούν να προσφέρουν στους υπαλλήλους τους έναν ξεχωριστό τρόπο για να βελτιώσουν το πνεύμα της ομαδικότητας ανάμεσά τους και να επωφεληθούν και στην τιμή των εισιτηρίων μέσα από προσαρμοσμένα εταιρικά πακέτα.

Πρεσβευτής ο «Μπίδης»

Ο Πρεσβευτής του Legion Run Cyprus 2019 είναι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και πρώην Πρεσβευτής του Fair Play, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης. Ο Κωνσταντίνος έχει ήδη φτιάξει τη δική του δυνατή ομάδα και δυσικά θα τρέξει τη διαδρομή. Την ίδια στιγμή, με την εμπειρία του θα καθοδηγεί και θα συμβουλεύει τους συμμετέχοντες λίγο πριν αυτοί ριχθούν... στη λάσπη!

Οι τελευταίες εγγραφές

Εγγραφές γίνονται μέχρι την Παρασκευή 13 Απριλίου μέσω του legionrun.com (εκεί μπορεί να βρείτε κάθε πληροφορία) και περιλαμβάνουν, εκτός από τη συμμετοχή, μία δωρεάν μπύρα, ένα φανελάκι «I Am Legion», ντους και πόσιμο νερό κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Σημειώνεται ότι εισιτήρια, ατομικά ή ομαδικά, θα πωλούνται και στην πόρτα της εκδήλωσης το Σάββατο.

Και φέτος το «Kids Area»

Για δεύτερη χρονιά στο Legion Run Cyprus θα λειτουργήσει το Kids Area, ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος με εμπόδια για παιδιά, όπου θα υπάρχει επίβλεψη από έμπειρο προσωπικό, έτσι ώστε να μπορούν οι γονείς να τρέξουν ήσυχοι στη διαδρομή και να την απολαύσουν! Η είσοδος στο Kids Area είναι δωρεάν.

Χορηγοί και συνεργάτες

Επίσημος συνεργάτης του Legion Run είναι τα σινεμά «K Cineplex». Χορηγοί το Hell Energy Drink, η Perskindol, η μπύρα ΚΕΟ, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού, το Υφυπουργείο Τουρισμού, το φυσικό μεταλλικό νερό Άγιος Νικόλαος και η Cablenet. Χορηγοί επικοινωνίας ο Super FM και η city.com.cy και συνεργάτες εστίασης το Road Buns και το Top Dog.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Προωθητική Ενέργεια

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X