ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φέτελ: «Βαρετή η κυριαρχία της Mercedes»

Το 75% των αγώνων που έχουν γίνει αυτά τα χρόνια, βρήκαν τη Mercedes στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

H ομάδα της Mercedes μπορεί να κάνει πραγματικά πολύ καλή δουλειά, όμως ο Σεμπάστιαν Φέτελ λέει ότι το σπορ έχει καταντήσει πλέον «βαρετό».

Από την εκκίνηση της σεζόν του 2019, η Mercedes έχει πάρει και στους τέσσερις αγώνες το 1-2 στον τερματισμό. Τι άλλο θα μπορούσε να θέλει μια ομάδα; Η Mercedes σίγουρα είναι περισσότερο από ικανοποιημένη, όμως προφανώς δεν συμβαίνει το ίδιο και με τις άλλες ομάδες.

Το κακό είναι ότι αυτή η εικόνα δεν αφορά μόνο το 2019 αλλά και όλες τις χρονιές από τότε που παρουσιάστηκαν οι υβριδικοί V6 τούρμπο κινητήρες των 1.6 λίτρων. Το 75% των αγώνων που έχουν γίνει αυτά τα χρόνια, βρήκαν τη Mercedes στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου!

«Είναι βαρετό, έτσι; Τόσο βαρετό. Δεν είναι οι τέσσερις αγώνες, είναι τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια, λίγο πολύ. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο. Πρέπει να δουλέψουμε καλύτερα. Πιέζουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Πρέπει όμως να σεβαστούμε το γεγονός ότι αυτό που κάνουν, το κάνουν απίστευτα καλά και τα αυτοκίνητά τους είναι πάντα εκεί που πρέπει. Είμαι αισιόδοξος όμως. Πιστεύω σε αυτή την ομάδα και ξέρω ότι μπορούμε να βελτιωθούμε. Νομίζω έχουμε και ένα καλό αυτοκίνητο.

Δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να το βάλουμε εκεί που του ανήκει οπότε είναι δύσκολο να έχουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου, όμως είμαι σίγουρος ότι όλο αυτό θα έρθει στη θέση του. Είναι σαν τον κύβο του Ρούμπικ. Πρέπει απλά να τον λύσουμε. Έχουμε πραγματικά έξυπνους ανθρώπους που μπορούν να λύσουν έναν κύβο του Ρούμπικ σε μερικά λεπτά. Έχουμε έξυπνους ανθρώπους αλλά πρέπει να λύσουμε έναν τεράστιο κύβο, αυτό είναι το θέμα» είπε ο πιλότος της Ferrari, Σεμπάστιαν Φέτελ.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X