ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Φαβορί Κύπρος και Ελλάδα στη Eurovision! Πόνταρε ΤΩΡΑ στην Stoiximan!

Ο πρώτος ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου, ο δεύτερος στις 16 και ο μεγάλος τελικός στις 18 Μαΐου

Προωθητική Ενέργεια

Αντίστροφη μέτρηση για τη φετινή Eurovision και η Stoiximan είναι παρούσα και εκεί! Η μεγαλύτερη εταιρία στοιχήματος στην Κύπρο παίζει μπάλα και στη διασκέδαση και σας προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις και στον κορυφαίο ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Ο πρώτος ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου, ο δεύτερος στις 16 και ο μεγάλος τελικός στις 18 Μαΐου. Η Κύπρος με την Τάμτα και η Ελλάδα με την Κατερίνα Ντούσκα συμμετέχουν στον πρώτο ημιτελικό την Τρίτη και σύμφωνα με τα προγνωστικά είναι τα δύο πρώτα φαβορί για πρόκριση στον τελικό!

Συγκεκριμένα, νίκη της Ελλάδας στον ημιτελικό δίνει 2.35, ενώ νίκη της Κύπρου δίνει 3.70. Ακολουθούν Αυστραλία και Ισλανδία με 6.50. Από εκεί και πέρα, απλή πρόκριση της Κύπρου δίνει 1.01 και της Ελλάδας 1.02.

Εδώ μπορείτε να ποντάρετε για τον ημιτελικό.

Μπορείτε, επίσης, να ποντάρετε ήδη στον τελικό! Εκεί προκύπτουν μικρές διαφοροποιήσεις στα προγνωστικά. Το Αζερμπαϊτζαν σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση από την 15η που βρισκόταν πριν την πρώτη πρόβα στο Ισραήλ! Η άνοδός του έφερε την Κύπρο από την έβδομη στην ένατη θέση και την Ελλάδα από την ένατη στη δέκατη. Νίκη της Κύπρου στη Eurovision δίνει 30.00 και της Ελλάδας 40.00! Φαβορί θεωρείται η Ολλανδία με απόδοση 2.80. Ακολουθούν Ρωσία και Ιταλία με 6.25 και 8.00, ενώ το Αζερμπαϊτζάν έχει απόδοση 9.00 και η Σουηδία 10.00.

Εδώ μπορείτε να ποντάρετε για τον τελικό.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X