ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
31° Λευκωσία,
28 Μαΐου, 2022
sport fm - listen live

Εθιμοτυπική Συνάντηση ΚΟΕ με Xρίστη Λοττίδη

H SPP MEDIA θα συμβάλει στο έργο των Αθλητικών Ομοσπονδιών της ΚΟΕ

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Γιώργος Χρυσοστόμου, υποδέχτηκε πρόσφατα στο Ολυμπιακό Μέγαρο, και είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον κ. Χρίστη Λοττίδη, Διεθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου SPP MEDIA. Στον Όμιλο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, η Εφημερίδα Καθημερινή, ο Αθλητικός Ραδιοφωνικός Σταθμός Σπορ-FM 95.0, και η Αθλητική Ιστοσελίδα www.24sports.com.cy.

Κατά τη συνάντηση, παρουσιάστηκε από τον κ. Χρυσοστόμου η αποστολή και ο ρόλος της ΚΟΕ, καθώς επίσης και ο προγραμματισμός ενόψει του σημαντικότερου αθλητικού γεγονότος της φετινής χρονιάς που δεν είναι άλλο, από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο κ. Λοττίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για το έργο που επιτελείται στον οργανισμό, σημειώνοντας ότι ο Όμιλος SPP MEDIA, έχει κοινούς στόχους και επιδιώξεις με την ΚΟΕ στους τομείς της προβολής και προώθησης του αθλητισμού στον τόπο μας. Σημείωσε ότι από την πλευρά της, η SPP MEDIA θα συμβάλει ώστε το έργο των Αθλητικών Ομοσπονδιών και της ΚΟΕ, τα οφέλη του αθλητισμού, και τα θετικά πρότυπα που πρεσβεύει, να φτάσουν σε κάθε σπίτι στην Κύπρο και ιδιαίτερα στη νεολαία.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, ο κ. Λοττίδης έτυχε ξενάγησης στους χώρους του Ολυμπιακού Μεγάρου όπου στεγάζεται η Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή και η πλειοψηφία των Αθλητικών Ομοσπονδιών.

Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
5 Μαρτίου 2021

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση