ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ερχεται το Lakatamia Energy Run

Διεξάγεται στις 11 Οκτωβρίου 2020

Η σπουδαία αθλητική φιλανθρωπική διοργάνωση Lakatamia Energy Run επιστρέφει και αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία άσκησης για έμπειρους και ερασιτέχνες δρομείς. Μετά την πετυχημένη διοργάνωση του 1ου Lakatamia Energy Run (Οκτώβριος 2019), ο Δήμος Λακατάμιας και ο οργανισμός Running in Cyprus, συνεχίζουν την συνεργασία τους και φέρνουν κοντά σας την δεύτερη έκδοση του αγώνα δρόμου “Energy Run” Λακατάμιας.

Η διοργάνωση θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου 5 χλμ και 10 χλμ καθώς επίσης και παιδικό αγώνα 1,000 μέτρων. Όλοι οι αγώνες θα έχουν σημείο εκκίνησης και τερματισμού την Οδό Χαράλαμπου Μούσκου (δρόμος Δημαρχείου), μπροστά από το εστιατόριο του Πάρκου Αγ. Γεωργίου Λακατάμιας (εξωτερικός χώρος Αμφιθέατρου).

Σε όλους τους δρομείς που θα επιλέξουν να συμμετάσχουν στους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων, θα δοθούν δωρεάν τεχνικές φανέλες καθώς επίσης και αριθμοί συμμετοχής με ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης. Επίσης, στους δρομείς που θα τερματίσουν θα τους δοθούν μοναδικά αναμνηστικά μετάλλια, καθώς επίσης φρούτα, νερό και ηλεκτρολύτες. Στα αγωνίσματα των 5 και 10 χιλιομέτρων θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρεις πρώτους νικητές των έξι ηλικιακών κατηγοριών (άντρες και γυναίκες) καθώς επίσης και στους τρεις νικητές και νικήτριες της γενικής κατάταξης. Στους μικρούς μας φίλους, θα απονεμηθούν έπαθλα στα τρία πρώτα αγόρια και στα τρία πρώτα κορίτσια. Έπαθλα θα απονεμηθούν επίσης και στις τρεις πολυπληθέστερες ομάδες που θα λάβουν μέρος στους αγώνες 5χλμ και 10χλμ.

Στόχος των οργανωτών είναι η μαζική συμμετοχή δρομέων, περιπατητών και παιδιών σε ένα άρτια οργανωμένο αγώνα, για την προώθηση και υποστήριξη ενός δραστήριου τρόπου ζωής ενώ ταυτόχρονα θα τρέξουν για καλό σκοπό! Μέρος των εσόδων από τα δικαιώματα συμμετοχής των δρομέων θα διατεθούν για το Παιδοογκολογικό Τμήμα Μακάρειου Νοσοκομείου. Επίσης, όπως και πέρσι έτσι και φέτος οι συμμετέχοντες αναμένεται να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία γεμάτη αθλητισμό, ψυχαγωγία και ομαδικό πνεύμα. Περισσότερες πληροφορίες καθώς επίσης και ηλεκτρονικές εγγραφές μέσω της ιστοσελίδας www.energyrun.com.cy

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X