ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

1ο Cyprus Running Community Forum

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Τράπεζα Κύπρου παρουσιάζει το 1ο Cyprus Running Community Forum το οποίο θα πραγματοποιηθεί τη προσεχή Παρασκευή, 17 Μαρτίου στις 19:00, στο αμφιθέατρο «Τάσσος Παπαδόπουλος» του ΤΕΠΑΚ, στη Λεμεσό. Το Φόρουμ εντάσσεται στις εκδηλώσεις του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ.

Τέσσερις εισηγητές, τρεις εκ των οποίων έρχονται από το εξωτερικό, θα αναπτύξουν διάφορες πτυχές που αφορούν το δρομικό κίνημα και τη ραγδαία ανάπτυξη που γνωρίζει τα τελευταία χρόνια. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται στην Κύπρο ημερίδα σχετικά με το τρέξιμο, μια συνήθεια που αποκτά όλο και περισσότερους φίλους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Την εκδήλωση μπορούν να παρακολουθήσουν δρομείς, σύλλογοι δρομέων, οργανωμένα σύνολα, επαγγελματίες και επιχειρηματίες του χώρου, ακόμα και απλός κόσμος που θα ήθελε να μάθει λίγα παραπάνω πράγματα για το τρέξιμο.
«Δυνατότητα επιμόρφωσης»

«Πρόκειται για εκδήλωση που απευθύνεται σε ευρύ κοινό και πιστεύουμε πως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς αφενός το δρομικό κίνημα είναι πλέον μια μεγάλη οικογένεια που αναπτύσσεται καθημερινά, αφετέρου οι εισηγητές που θα τοποθετηθούν κατέχουν εξέχουσα θέση στους τομείς δράσης τους» σημειώνει ο Ανδρέας Σπύρου, Business Development του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ και προσθέτει: «Καθώς ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι αλλά πολύ περισσότερα, θέλαμε να δώσουμε τη δυνατότητα επιμόρφωσης και ανταλλαγής απόψεων γύρω από το τρέξιμο. Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω την Τράπεζα Κύπρου, Χρυσό Χορηγό της διοργάνωσης, η οποία πίστεψε στην ιδέα μας και υιοθέτησε αυτή την πρωτοβουλία».

Οι εισηγητές
Ο Ελλαδίτης Μαραθωνοδρόμος Νίκος Πολιάς θα προσπαθήσει να εξηγήσει τη μεγάλη ανάπτυξη της κουλτούρας του τρεξίματος στην Ελλάδα, ενώ η ακτιβίστρια May El Khalil από το Λίβανο θα αναφερθεί στην αξιοποίηση του Μαραθωνίου για την προώθηση της ειρήνης και της φιλίας ανάμεσα στους λαούς. Η Rebecca Richardson,marketer από τη Μεγάλη Βρετανία, θα καταθέσει τη δική της εμπειρία από την προώθηση του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ στο εξωτερικό, ενώ ο δρομέας του ΓΣΟ Χαράλαμπος Ιωάννου θα μιλήσει για το δρομικό κίνημα στην Κύπρο. Συντονιστής θα είναι ο βετεράνος δρομέας Γιώργος Λουκαΐδης.


Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/events/1731549220488959.

 

 

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση