ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτοιμοι για μάχη!(pics)

Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Λεμεσού, με αφορμή τη διεξαγωγή του δεύτερου prestige fights από τον όμιλο prestige. Οι αγώνες θα γίνουν αύριο(30/9) στο Μόντε Καπούτο στη Λεμεσό και αφορούν αναμέτρηση παραδοσιακού Muay Thai με Κύπριους και Ρώσους αθλητές απέναντι σε Τούρκους. Ώρα έναρξης των αγώνων, στις 20:00.

Το λόγο πήρε αρχικά ο Χαράλαμπος Γιωργούδης, εκ μέρους της Prestige: «Είναι με μεγάλη μου τιμή που παρουσιάζω το prestige fights 2. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα μαζί με το συνεργάτη μου Ηλία Σπύρου και τον όμιλο Prestige. Η prestige fights σας παρέχει το καλύτερο θέαμα στα μαχητικά αθλήματα. Πρώτη φορά γίνεται σε τόσο ωραίο ξενοδοχείο τέτοια συνέντευξη τύπου και αυτό οφείλεται στα κορίτσια του Prestige group».

Με τη σειρά του μίλησε ο Κυριάκος Χριστοφή (πρόεδρος Κυπριακής ομοσπονδίας παραδοσιακού Μάι Τάι): «Θα μιλήσω εκ μέρους της ομοσπονδίας. Αναγνωρίστηκε το 2003 και έχουμε 17 μέλη-σωματεία με αθλητές που έχουν τιμήσει την Κύπρο στο εξωτερικό με διεθνή διακρίσεις και μετάλλια. Ευχαριστώ θερμά τους κ.κ. Ηλίας Σπύρου και Πάμπο Γιωργούδη για τη τιμή που μας έκαναν να μας προσκαλέσουν για συνεργασία. Η ΚΟΠΑΜ όπως και στο παρελθόν, όπως τώρά έτσι και στο μέλλον θα στηρίζει τις προσπάθειες στήριξης του υγιούς αθλητισμού. Αύριο έχουμε ένα αγώνα Κύπρος-Τουρκία αλλά είναί ένα αθλητικό γεγονός. Καλώ όλους να επιδείξουν αθλητικό πνεύμα ανεξάρτητα του ποιος θα είναι ο αντίπαλος».

Ακολούθησε το ζύγισμα των αθλητών και η φωτογράφησή τους πριν να μπουν στο ρινγκ για τον αγώνων.

Υπόλοιπα: Τελευταία Ενημέρωση

X
X