ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
14° Λευκωσία,
02 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

H Giovani Homes στηρίζει τον αθλητισμό, φιλοξενώντας το «Tennis Europe U14 - Giovani Tournament 2021»

Κάθε χρόνο, η Κύπρος συμμετέχει στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα παίδων-νεανίδων που διοργανώνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης και περιλαμβάνει ηλικίες κάτω των 14, κάτω των 16 και κάτω των 18 ετών. Οι εθνικές ομάδες που εκπροσωπούν την Κύπρο επιλέγονται βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων, διασφαλίζοντας έτσι την καλύτερη εκπροσώπησή της σε τέτοιου είδους τουρνουά. 

Ταυτόχρονα, προσφέρουν σε νέα, υποσχόμενα παιδιά την ευκαιρία να συμμετέχουν και να διαγωνίζονται με διεθνούς κύρους παίκτες σε αγώνες υψίστου επιπέδου. 

H Giovani Homes «έφερε» φέτος το Ευρωπαϊκό Τουρνουά Αντισφαίρισης «Tennis Europe U14 - Giovani Tournament 2021» στο Παραλίμνι. Το τουρνουά διεξάγεται στα γήπεδα του Ομίλου Αντισφαίρισης Παραλιμνίου και αυτό το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, στις 10 το πρωί, θα διεξαχθούν οι τελικοί αγώνες! Μπορείτε και εσείς να απολαύσετε τους μελλοντικούς αστέρες του τένις, καλώντας στο 99658444. 

Η Giovani Homes πρωτοστατεί για μία ακόμα φορά στα αθλητικά δρώμενα, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη της για τους νέους, τον αθλητισμό, την ευγενή άμιλλα, τη φιλοξενία και τον τόπο που ζούμε. Αυτές είναι δράσεις που προσφέρουν γνώση και εμπειρίες, πολύτιμες όχι μόνο για το άθλημα του τένις και τα παιδιά μας, αλλά και για την περιοχή μας, την Κύπρο μας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση