ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
22° Λευκωσία,
24 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

200 συμμετοχές και 186 αγώνες!

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις άρχισε το «Hellenic Bank Masters»

Με 200 συνολικά συμμετοχές ξεκίνησε την Παρασκευή 21 Αυγούστου στις εγκαταστάσεις της Masters Tennis Academy στον Στρόβολο, το Παγκύπριο Πρωτάθλημα “Hellenic Bank Masters Tennis Academy Open - Grade 1”.

Ο Γιάννος Χατζηγεωργίου μας μίλησε για το ψηλό επίπεδο και τα αυστηρά μέτρα

Διευθυντής του πρωταθλήματος είναι ο Χρίστης Λοττίδης και Επιδιαιτητής ο Γιάννος Χατζηγεωργίου ο οποίος μιλώντας στην ιστοσελίδα μας εξέφρασε την πλήρη ικανοποίηση του και για τις πολλές συμμετοχές αλλά και το ψηλό επίπεδο του πρωταθλήματος “Hellenic Bank Masters Tennis Academy Open - Grade 1”.

«Παρόλο που η περίοδος δεν είναι η καλύτερη (το Τουρνουά ήταν προγραμματισμένο για τον Ιούλιο), είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και σε επίπεδο συμμετοχών αλλά και σε επίπεδο ποιότητας των αθλητών που συμμετέχουν. Παρά τις όποιες δυσκολίες της εποχής ξεκινήσαμε καλά και ευελπιστούμε ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, θα ολοκληρώσουμε απρόσκοπτα με τους τελικούς. Έχουμε σχεδόν όλους τους καλούς παίκτες σε κάθε κατηγορία με ελάχιστες απουσίες. Τηρούμε με ευλάβεια το υγειονομικό πρωτόκολλο και τις οδηγίες της Ομοσπονδίας Αντισφαιρίσεως Κύπρου».

200 συμμετοχές!

Οι συμμετοχές αθλητών έφτασαν τις 150 ( 200 entries). Θα γίνουν συνολικά 186 αγώνες σε 19 ηλικιακές κατηγορίες. Σημειώνεται ότι στις κατηγορίες Γυναικών και GSU18 οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα Round Robin. Λόγω αυξημένης συμμετοχής, πέραν των γηπέδων της Ακαδημίας Masters Tennis Academy, θα χρησιμοποιηθούν επίσης και δύο γήπεδα του Εθνικού Κέντρου Τένις.

Οι αγώνες θα αρχίζουν στις 15:00 τις καθημερινές, ενώ τα Σαββατοκύριακα οι αγώνες θα διεξάγονται πρωί και απόγευμα.

Οι κορυφαίοι Άνδρες

Στην κατηγορία Ανδρών (15 συμμετοχές), ο Φώτος Φωτιάδης είναι το Νο1 στο ταμπλό, και δήλωσαν επίσης συμμετοχή μεταξύ άλλων οι Παύλος Παρσών (Νο2), Ανδρέας Α.Στυλιανού (Νο3), Ελευθέριος Νέος (Νο4), Στυλιανός Χριστοδούλου, Κωνσταντίνος Τζιακούρης, Λάμπρος Παντζιαρής, Χρίστος Αβραάμ, Ανδρέας Λοττίδης, και Πέτρος Πιέρος.

Η κατηγορία Γυναικών

Στην αντίστοιχη κατηγορία Γυναικών υπάρχουν πέντε συμμετοχές, των Κλειώ Μαρίας Ιωάννου (Νο1), Μαρίας Κωνσταντίνου(Νο2), Ελένης Μακρίδη, Κριστίνα Βάσινα και Δάφνης Κουτσόφτα.

Όπως συνηθίζεται στα Παγκύπρια πρωταθλήματα, έτσι και στο πρωτάθλημα της Hellenic Bank Masters Academy, ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχών είναι στις κατηγορίες BS12(42), και BS14 (27).

Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί με τη διεξαγωγή των τελικών το Σαββατοκύριακο 29 – 30 Αυγούστου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση