ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ήττα για Παγδατή

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Μάρκος Παγδατής δεν μπόρεσε να σταθεί ανταγωνιστικά απέναντι στο μεγάλο σερβίς του Ζιλ Μούλερ και ηττήθηκε με 2-0 σετ απ'τον Λουξεμβούργιο για το 2ο γύρο του Japan Open, την ώρα που ο Νικ Κύργιος δεν χρειάστηκε να παίξει κόντρα στον Ράντεκ Στέπανεκ.

 Μετά τη δύσκολη πρεμιέρα και νίκη επί του Μαρσέλ Γκρανογέρς, ο Μάρκος Παγδατής ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Τόκιο χάνοντας την ευκαιρία να διακριθεί στο ATP 500 τουρνουά, παρά τις ευνοϊκές προϋποθέσεις.

Ο Κύπριος έδειξε ανήμπορος να αντισταθεί στο πιο επιθετικό και δυνατό παιχνίδι του αριστερόχειρα αντιπάλου του και η ήττα με 6-3, 6-4 ήρθε απολύτως φυσιολογικά, μέσα σε κάτι περισσότερο από μια ώρα αγώνα στο κεντρικό court των ηλιόλουστων, σήμερα, εγκαταστάσεων.

Προερχόμενος από τη σπουδαία νίκη επί του Τόμας Μπέρντιχ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, ο Ζιλ Μούλερ έπαιξε εξαιρετικό τένις και ήταν πολύ αποτελεσματικός πίσω απ'το σερβίς του, με συνέπεια να πετύχει την πρώτη του νίκη επί του Μάρκου στην 4η συνάντησή τους στο ATP Tour.


Το break στο 6ο game του εναρκτήριου σετ (4-2) ήταν αρκετό για τον Μούλερ ώστε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, χωρις να απειληθεί ιδιαίτερα απ'τον Παγδατή.


Ο 33χρονος, Νο36 της παγκόσμιας κατάταξης, ευτύχησε να πετύχει γρήγορο break στο ξεκίνημα του 2ου σετ (1-0) και αφού κράτησε το σερβίς του έως το τέλος, ολοκλήρωσε τη νίκη του μετά από 70 λεπτά αγώνα κατά τα οποία έβγαλε 25 winners έναντι μόλις 13 του Παγδατή.

Έτσι, χάθηκε η ευκαιρία να δούμε ένα ντέρμπι με ελληνικές ρίζες στα προημιτελικά του Τόκιο, ανάμεσα στον Μάρκο και τον Κύργιο.

Ο 21χρονος Ελληνοαυστραλός, δεν χρειάστηκε να δώσει αγώνα στο 2ο γύρο αφού ο αντίπαλός του, Ράντεκ Στέπανεκ, αποσύρθηκε από τη συνέχεια του τουρνουά λόγω τραυματισμού, δίνοντας με walk over την πρόκριση στα προημιτελικά, στον Κύργιο.

Μούλερ και Κύργιος θα βρεθούν για πρώτη φορά αντιμέτωποι την Παρασκευή και οι επιστροφές σίγουρα θα έχουν τον πρώτο λόγο...

Λίγο αργότερα, ο Γκάελ Μονφίς συνέχισε τα εξαιρετικά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα και βγήκε νικητής από τον γαλλικό εμφύλιο με τον Ζιλ Σιμόν.

Ο 29χρονος Γάλλος, Νο2 του ταμπλό, επιβλήθηκε 6-1, 6-4 του συμπατριώτη του και περιμένει στα προημιτελικά το νικητή της αναμέτρησης Κάρλοβιτς-

Πηγή:tennis24.gr

 

Τέννις: Τελευταία Ενημέρωση