ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
23° Λευκωσία,
18 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Τρέξαμε, κινδυνέψαμε, αλλά συγχαρητήρια σε όλους»

Δηλώσεις Ανδρέα Μιχαηλίδη για τις επιτυχίες της Εθνικής Κύπρου στο στίβο

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Ανδρέας Μιχαηλίδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιστροφή της Εθνικής Ομάδας Στίβου στη Β’ Κατηγορία και τα σπουδαία αποτελέσματα από τους αγώνες του Σαββατοκύριακου.

Αρχικά για τα αποτελέσματα των Κύπριων αθλητών στίβου είπε: «Ήταν εξαιρετικό σαββατοκύριακο, είχαμε και το αποτέλεσμα που θέλαμε με την κατάκτηση της 2ης θέσης και την προαγωγή. Πέσαμε πριν από τρία χρόνια στη Γ’ Κατηγορία και δεν μας αξίζει αυτό. Έγιναν μεγάλες προσπάθειες από όλους, κυρίως από τους αθλητές και αθλήτριες και τώρα πρέπει να κάνουμε τον προγραμματισμό για να μείνουμε στη Β’ Κατηγορία. Η εθνική απέδωσε σε μεγάλο βαθμό. Πήρε 14 πρωτιές αν δεν κάνω λάθος. Είχαμε και δευτερεία, τριτεία και ούτω καθεξής. Ο πρώτος παίρνει 16 βαθμούς, ο δεύτερος 15 και ούτω καθεξής. Κάθε θέση δίνει βαθμούς και στη χώρα. Κάθε πόντος μετρά. Δεν είναι μόνο το βάθρο. Παίζει ρόλο η επιλογή των αθλητών και η κοινή προσπάθεια. Δεν πρέπει να σταματάς ποτέ διότι και τελευταία θέση να έρθει ένας αθλητής, δίνει βαθμό στη χώρα».

«Να συγχαρώ όλους τους αθλητές που πήραν μέρος, την ΚΟΕΑΣ που έκανε μεγάλη προσπάθεια. Ήταν άψογη η διοργάνωση και συγχαρητήρια και σε όλους τους εθελοντές, αλλά και στον ΓΣΟ που ήταν οικοδεσπότης. Όταν απορρίφθηκε η κατακύρωση που κάναμε στο ΓΣΠ για το ταρτάν, τρέξαμε με τα χίλια μας και ετοιμάσαμε το Τσίρειο. Κινδυνέψαμε στο να χάσουμε τη διοργάνωση και θα δεχόμασταν κάθε κριτική. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που προλάβαμε», πρόσθεσε.

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση