ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
23° Λευκωσία,
18 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Βίωσε την αδικία στο πετσί της η Ολίβια Φωτοπούλου

Απίστευτα πράγματα στο Βελιγράδι

24sports team

info@24sports.com.cy

Με απογοήτευση και θυμό συνδυάστηκε η παρουσία της Ολίβιας Φωτοπούλου στο βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου στο Βελιγράδι, καθότι οι διοργανωτές ακύρωσαν την εκκίνηση της αθλήτριάς μας στα προκριματικά των 100 μέτρων και στο γήπεδο.

Αυτό που ξένισε ιδιαίτερα την αθλήτρια, είναι πως στο γήπεδο δεν υπήρχε κάποιος από τους επικεφαλής της κυπριακής αποστολής για να υποβάλει ένσταση, κάτι στο οποίο προέβη η αδελφή της Φίλιππα, που ήταν στον γήπεδο μαζί με άλλο προπονητή της αποστολής. Μάλιστα, πλήρωσαν και ένα ποσό που απαιτείται για τέτοιες περιπτώσεις.

Η ένσταση εξετάστηκε και το πόρισμα ήταν ότι ναι μεν κουνήθηκε πρώτη η αθλήτρια από τον διπλανό διάδρομο της πρωταθλήτρια μας, αλλά τελικά απορρίφθηκε. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο αρχηγός αποστολής ήταν στο ξενοδοχείο και όχι στο γήπεδο, με αποτέλεσμα η Φίλιππα Φωτοπούλου με άλλο προπονητή να επιδιώξουν δικαίωση για την Ολίβια.

Η Ολίβια θα μπορούσε να πάρει την πρωτιά για την Κύπρο με βάσει και τον χρόνο της νικήτριας στον τελικό. Και παράλληλα μπορούσε να πιστοποιήσει την εξαιρετική φόρμα που βρίσκεται η αθλήτριά μας το τελευταίο διάστημα, προερχόμενη από συνεχόμενες νικηφόρες εμφανίσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση