ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παντού οι δρομείς!

Εντυπωσιακή ήταν για ακόμα μια η παρουσία του τμήματος Δρομέων ΑΠΟΕΛ. Οι δρομείς μας έτρεξαν σε Ρώμη, Θεσσαλονίκη και Δάλι και ταυτόχρονα τίμησε την  Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού. Τέσσερις γαλαζοκίτρινοι εκπροσώπησαν τον ΑΠΟΕΛ στον Μαραθώνιο της Ρώμης, τρεις στη Θεσσαλονίκη και έξι στο «Runidalion» που διοργάνωσε ο Δήμος Ιδαλίου. 

Ρώμη
Κάτω από συνεχή καταρρακτώδη βροχή οι τέσσερις δρομείς μας, οι Θεμιστοκλέους Αντρέας, Βαλιαντής Λούης, Γεωργιάδης Πάνος και Παλαντζής Πόλυς κατάφεραν να αντεπεξέλθουν τις τρομακτικές δυσκολίες του αγώνα και τερμάτισαν με επιτυχία. Όλοι σημείωσαν προσωπικά ρεκόρ με σπουδαίους χρόνους. Συγκεκριμένα ο Θεμιστοκλέους τερμάτισε σε χρόνο 3:25, ο Γεωργιάδης 3:26, ο Παλαντζής 3:27 και ο Βαλιαντής Λούης στον πέμπτο του αγώνα κατάφερε επιτέλους να τερματίσει υγιής χωρίς προβλήματα με χρόνο 3:42.

Θεσσαλονίκη
Τρεις δρομείς μας έλαβαν μέρος στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας. Στο αγώνα συμμετείχαν ο υπεύθυνος του τμήματος και διατροφολόγος του Σωματείου Ηλιάδης Χρυσόστομος και οι πρωτοεμφανιζόμενοι σε Μαραθωνίους Κούλας Χρίστος και Γεωργίου Μάριος (ο οποίος ζει μόνιμα Ελβετία και μας εκπροσωπεί στους εγχωρίους αγώνες που διεξάγονται εκεί). Για τον Ηλιάδη ήταν η έκτη παρουσία του σε Μαραθώνιο.

Όλοι τερμάτισαν και υλοποίησαν του στόχους που έθεσαν, με τον Ηλιάδη να καταφέρνει επιτέλους να σπάσει το φράγμα των τριών ωρών με χρόνο 2:58. Ένα όριο που θεωρείτε σταθμός για αρκετούς ερασιτέχνες δρομείς μεγάλων αποστάσεων και του επιτρέπει να συμμετάσχει και σε «Major» Μαραθωνίους, όπου μόνο με συγκεκριμένους χρόνους μπορεί κάποιος να λάβει μέρος. Ο Κούλας τερμάτισε σε χρόνο 3:46 και ο Γεωργίου που αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες με πολλές στάσεις, λόγω ενοχλήσεων για πάνω από 10χλμ, δεν τα παράτησε και με αρκετά ψυχικά αποθέματα, τερμάτισε με χρόνο 4:13.

Runidalion 
Στο Δάλι διεξήχθη ο τοπικός αγώνας «Runidalion». Έξι δρομείς οι Βαλιαντής Γιώργος, Γεωργίου Μάριος, Δρουσιώτης Γιώργος, Λαμπρινός Νέαρχος, Σίμωνος Σίμων και Παπαευτυχίου Χριστόδουλος έδωσαν δυναμικό παρόν φορώντας τις μπλε εμφανίσεις τιμώντας και αυτοί με την σειρά τους την Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού.

Επόμενος αγώνας
Το Σάββατο 08 Απριλίου το τμήμα Δρομέων ΑΠΟΕΛ θα λάβει μέρος στον Φιλανθρωπικό Αγώνα 5χλμ στη Λευκωσία και την Κυριακή στον Ημιμαραθώνιο «Putney and Fulham Riverside» στην Αγγλία. 

Τρέξε και εσύ με τη γαλαζοκίτρινη
Το Τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ μέσα από τις συνεχείς του παρουσίες και επιτυχίες  σε αγώνες τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό καταξιώνεται ως ένα από τα πιο δυνατά δρομικά σύνολα στην Κύπρο. Είναι ένα καθαρά ερασιτεχνικό μη ανταγωνιστικό τμήμα. Όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο τμήμα Δρομέων του Σωματείου μας μπορούν να επικοινωνήσουν  στο τηλέφωνο  22-210333 (Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-16:00).

Θερμές ευχαριστίες στην ιστοσελίδα www.sport-supporter.com και τον προπονητή Λεωνίδα Ιωάννου για την στήριξη που παρέχει στο τμήμα Δρομέων του ΑΠΟΕΛ.

Δελτίο τύπου

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X