ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην Ουγγαρία βρίσκεται αποστολή 27 σκοπευτών της ΣΚΟΚ

Θα συμμετάσχουν στο 43ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σπόρτιγκ, μεταξύ 15 και 18 Ιουλίου 2021

24sports team

info@24sports.com.cy

Για την μικρή πόλη της Γκαλκαμάκσα στην Ουγγαρία ταξίδεψε αποστολή 27 αθλητών της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Κύπρου (ΣΚΟΚ), για να λάβουν μέρος στο 43ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σπόρτιγκ, το οποίο θα διεξαχθεί μεταξύ 15 και 18 Ιουλίου 2021. Το πρωτάθλημα διοργανώνεται από την ομοσπονδία της Ουγγαρίας και είναι υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας FITASC.

Από τους 27 αθλητές, οι τέσσερις αποτελούν την εθνική ομάδα ανδρών και οι τρεις την εθνική ομάδα πρεσβυτέρων (seniors). Την εθνική ομάδα ανδρών αποτελούν οι Ηλίας Ηλία, Ντίνος Κωνσταντίνου, Λεύκιος Μιλτιάδους και Χάρης Χριστοδουλίδης. Τους πρεσβύτερους, οι Μιλτιάδης Καραολής, Κούλλης Χάματσος, Λούκας Χάματσος.

Να σημειωθεί ότι τον αγώνα θα διαιτητεύσουν και δύο Κύπριοι διεθνείς διαιτητές, οι κ.κ. Χρίστος Καζάζης και Ευτύχιος Λοΐζου.

Στις 14 Ιουλίου διεξάγεται η τελευταία επίσημη προπόνηση του αγώνα, ενώ την Πέμπτη 15 του μήνα, οι σκοπευτές από πάνω από 30 χώρες, θα ριχτούν στη μάχη των πρώτων 50 δίσκων, κάτι που θα επαναληφθεί και τις επόμενες τρεις μέρες, με τον κάθε αθλητή να αγωνίζεται στον τετραήμερο αγώνα σε σύνολο 200 δίσκων. Η απονομή των επάθλων στους νικητές θα λάβει χώρα την Κυριακή 18 Ιουλίου, στις 19:00 ώρα Κύπρου.

Τα τελευταία χρόνια, οι διεθνείς μας αθλητές στο σπόρτιγκ έχουν πετύχει σειρά διακρίσεων στις σημαντικές διοργανώσεις της FITASC, κάνοντας περήφανη την ΣΚΟΚ και την Κύπρο και αποδεικνύοντας το πλούσιο βάθος του αθλήματος της σκοποβολής στη χώρα μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σκοποβολή: Τελευταία Ενημέρωση