ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας συγχαίρει τον επίσημο πρεσβευτή της Παύλο Κοντίδη για τη νέα του διεθνή διάκριση!

Με ανακοίνωσε μοίρασε συγχαρητήρια

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας με υπερηφάνεια συγχαίρει τον Παύλο Κοντίδη, επίσημο πρεσβευτή της στην Κύπρο και το εξωτερικό, για την ανάδειξή του ως ο Κορυφαίος Ιστιοπλόος στον κόσμο, κατακτώντας το Rolex World Sailing Award 2018, στις 30 Οκτωβρίου, στην πόλη Σαρασότα, στη Φλώριντα, των ΗΠΑ.

«Συγχαρητήρια Παύλο!» δήλωσε με ενθουσιασμό ο CEO της M.M. Makronisos Marina Ltd Σταύρος Καραμοντάνης, σημειώνοντας ότι η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την επιλογή του Παύλου Κοντίδη στην εκπροσώπηση του μεγάλου έργου της Μαρίνας Αγίας Νάπας, διεθνώς. «Όλοι εμείς στη Μαρίνα Αγίας Νάπας παρακολουθούμε περήφανοι την αθλητική του πορεία και ευχόμαστε ότι καλύτερο και στο μέλλον», σημείωσε ο κ. Καραμοντάνης.

Ο Παύλος Κοντίδης, Ολυμπιονίκης και δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην ιστιοπλοΐα, παραλαμβάνοντας το βραβείο του δήλωσε ότι είναι υπέροχο το συναίσθημα του να βρίσκεται ανάμεσα στους κορυφαίους θρύλους όλων των εποχών! «Ακόμα και αν πλέω μόνος μου, αυτό ήταν μια μεγάλη ομαδική προσπάθεια σε ένα ταξίδι 14 χρόνων που άρχισε από ένα όνειρο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου και με βοηθούν να είμαι αυτός που είμαι σαν άνθρωπος και σαν ιστιοπλόος» πρόσθεσε. «Απ’ τα 14 μου ονειρευόμουν να κερδίσω τον τίτλο αυτό. Κατάφερα να το πετύχω, έστω και αν έρχομαι από ένα μικρό νησί της Μεσογείου και ελπίζω πως η επιτυχία μου θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για άλλους νεότερους ιστιοπλόους που έχουν επίσης μεγάλα όνειρα και που δεν πρέπει να φοβούνται να τα κυνηγήσουν. Ακατόρθωτο είναι μόνο κάτι που έχεις στο μυαλό. Το μυαλό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο και όταν το αντιληφθείς αυτό, τότε μπορεί να γίνει το μεγαλύτερο όπλο και ο μεγαλύτερος σου σύμμαχος για να διεκδικήσεις ένα όνειρο, όσο μεγάλο και αν είναι».

Τα βραβεία Rolex World Sailor of the Year αποτελούν την υψηλότερη διάκριση στον κόσμο της ιστιοπλοΐας και απονέμονται κάθε Νοέμβριο σε ειδική Σύνοδο του Σώματος της Παγκόσμιας Ιστιοπλοΐας, στους καλύτερους ιστιοπλόους ανά το κόσμο, για την άριστη επίδοση και τη συνεισφορά τους στο άθλημα.

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, αποτελεί την σημαντικότερη ανάπτυξη που πραγματοποιείται στην περιοχή της Αμμοχώστου και ανήκει στα πλέον φιλόδοξα αναπτυξιακά έργα στην Κύπρο. Με την ολοκλήρωσή της, αναμένεται να αναβαθμίσει τόσο την περιοχή, όσο και το εθνικό τουριστικό προϊόν, λειτουργώντας ως μοχλός έλξης αλλά και ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας, προωθώντας παράλληλα διεθνώς την εικόνα της Αγίας Νάπας ως προορισμό ποιοτικού τουρισμού και ελκυστικό πόλο σημαντικών επενδύσεων.

Ιστιοπλοΐα: Τελευταία Ενημέρωση

X