ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

5η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 2019: Σημαντική συνάντηση στον ΚΟΑ

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού σάς προσκαλεί στη συνάντηση των εκπροσώπων των φορέων που θα συμμετάσχουν στην 5η ετήσια Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Ιουλίου, μεταξύ 11:00 – 13:00 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στη Λευκωσία.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού έχει θεσμοθετηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και θα διοργανωθεί για πέμπτη συνεχή χρονιά, την περίοδο 23 - 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Ο ΚΟΑ έχει οριστεί ως ο Εθνικός Συντονιστικός Φορέας της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού έχοντας το γενικό συντονισμό για την υλοποίηση της εκστρατείας σε παγκύπρια βάση.

Στόχος της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού είναι η αύξηση της συμμετοχής όλων των πολιτών στη φυσική δραστηριότητα και στον αθλητισμό σε όλα τα επίπεδα, έτσι ώστε να υιοθετήσουν έναν ενεργό και υγιή τρόπο ζωής.

Σκοπός της δεύτερης συνάντησης είναι η εκτενής ενημέρωση των φορέων που θα συμμετάσχουν, η παραχώρηση πληροφοριακού υλικού, αλλά και ο συντονισμός και προγραμματισμός των ενεργειών που θα πραγματοποιηθούν πριν και κατά τη διάρκεια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού. Στο πλαίσιο της συνάντησης οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ομαδικές διαδραστικές δραστηριότητες.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X