ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
22° Λευκωσία,
28 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Θα περάσει η Ελλάδα στον τελικό της Eurovision; Πόνταρε ΤΩΡΑ στον Stoiximan!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan

Προωθητική Ενέργεια

Σε ρυθμούς Eurovision μπαίνουμε απόψε με τη διεξαγωγή του πρώτου ημιτελικού, στον οποίο συμμετέχει και η Ελλάδα. Και ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, δεν παίζει μπάλα μόνο στα σπορ. Παίζει μεγάλη μπάλα και στη διασκέδαση!

Είσαι Eurovision fun; Ετοιμάσου για τρεις μαγικές βραδιές με τους δύο ημιτελικούς και τον τελικό και πόνταρε τώρα στον Stoiximan για να συνδυάσεις το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

Πρώτος ημιτελικός απόψε με τη συμμετοχή της Ελλάδας, η οποία θεωρείται από τα φαβορί για την πρόκριση. Πρώτο φαβορί είναι η Ουκρανία, η νίκη της οποίας απόψε δίνει 1.35. Ακολουθεί η Ελλάδα με απόδοση 4.50 και πιο κάτω η Νορβηγία στο 10.00, η Ολλανδία στο 13.00 και οι Αρμενία, Πορτογαλία στο 20.00. Στον Stoiximan μπορείτε να βρείτε και πιο εξειδικευμένα στοιχήματα. Για παράδειγμα πρόκριση της Ελλάδας, της Αλβανίας και της Ελβετίας δίνει 3.30. Το ενδεχόμενο να κερδίσει απόψε η Ουκρανία ή η Ελλάδα δίνει 1.17. Αν βλέπετε νικήτρια την Ουκρανία ή τη Νορβηγία ποντάρετε στο 1.33, ενώ νίκη της Ελλάδας ή της Νορβηγίας είναι στο 3.70. Το ενδεχόμενο να μην προκριθεί η Ελλάδα δίνει 20.00, ενώ το ενδεχόμενο να είναι μέσα στους τρεις πρώτους δίνει 1.40.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα στοιχήματα για το πρώτο ημιτελικό.

Στον Stoiximan μπορείτε να ποντάρετε από τώρα και στο μεγάλο νικητή του τελικού. Ένας τελικός που εδώ και καιρό έχει φαβορί -και λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανία. Έτσι, η Ουκρανία με το τραγούδι Stefania είναι στην κορυφή των προγνωστικών, με απόδοση 1.45 στον Stoiximan. Ακολουθεί η περσινή νικήτρια Ιταλία με απόδοση 8.00, η Αγγλία στο 9.00 και η Σουηδία στο 11.00. Πιο κάτω η Ισπανία με απόδοση 18.00, η Πολωνία με απόδοση 25.00 και η Ελλάδα με απόδοση 30.00. Στο 50.00 η Νορβηγία, στο 75.00 οι Σερβία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Γαλλία, στο 100.00 η Αυστραλία και στο 150.00 η Κύπρος, η οποία συμμετέχει στον δεύτερο ημιτελικό την Πέμπτη.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλα τα στοιχήματα για το τελικό.

 

 

Άλλα Σπορ: Τελευταία Ενημέρωση